Маргарита Захариева купи първия по рода си у нас модерен мотокар

Първият по рода си у нас високопроходим 4х4 дизелов мотокар с марка OSAKA вече е собственост на земеделския производител агроном Маргарита Захариева от Иванча. Тя от години произвежда тикви, лук, моркови, дини и отскоро червено цвекло и има дългогодишно партньорство с „Кауфланд”. Новата придобивка е купила от представителя на пловдивската фирма „Apeх” Иванко Янев, който е от Полски Тръмбеш.

OSAKA CPCD25 ROUGH е 4х4 мотокар и е подходящ за работа при неравен терен. Работи с двигател KUBOTA – Japan Stage V. Той е напълно оборудван с кабина с отоплител, виличен изравнител, разполага със специални гуми и е яркочервен, който е предпочитан от земеделците, заради контраста със селскостопанските култури. Този мотокар не се спира пред никакви предизвикателства. Той разполага с уникална за класа си трансмисия, с 2 скорости напред и 1 назад, която позволява висока скорост от близо 27 км/ч и несравнима проходимост, преодоляване на наклон от 32%.

Преди 2 г. Маргарита Захариева се сдоби с универсален раздробител за всякакви растителни остатъци FALC WIND 4000, оборудван със здрави V-образни ножове с голяма износоустойчивост. Така тя инвестира в модерна техника от години, за да развива зеленчукопроизводството в Полскотръмбешкия край.

Сн. Фейсбук

3 thoughts on “Маргарита Захариева купи първия по рода си у нас модерен мотокар

  • 12.01.2023 в 6:43
    Permalink

    Страшна работа!!!Много Велико за Иванча-България-Мотокар в 21век!!!!Нечуван прогрес! Браво!!!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *