С картичка на Мартина Жила Общината честити Коледа на институции и граждани

Мартина Жила нарисува вълшебството на Коледа в картичка, с която кметът на община Полски Тръмбеш Георги Чакъров и председателят на Общинския съвет Маринета Кузманова изпратиха своите пожелания на институциите и гражданите. На картичката Мартина е изобразила Историческия музей в града.

Мартина рисува за втори път коледна картичка за Община Полски Тръмбеш. На първата тя нарисува храм „Рождество Богородично” в града. Нейната идея е да нарисува поредица от коледни картички с емблематични сгради от град Полски Тръмбеш.

Тази година Мартина нарисува и поредица от коледни картички с емблематични сгради от България за Президентството на Република България.

„2022 година беше голяма за мен в много отношения. Постигнах много свои цели, поставих началото на свои още по-големи мечти и все пак нещото, което никога дори не съм си и помисляла, че може да ми се случи, е срещата ми с вицепрезидента госпожа Илияна Йотова.

Благодарна съм, че ни посрещна толкова топло!

Благодарна съм и за възможността да изпълня нейна поръчка! Благодарна и изненадана съм, че ме спомена в национален ефир и показа моя творба!”, написа на стената си във Фейсбук даровитата художничка от Полски Тръмбеш, визирайки предаването „120 минути” по БТВ.

През 2019 година Мартина нарисува седем прекрасни коледни картички, с които се включи в кампанията по набиране на средства за закупуване на апарат за поддържане на дишането на Емо. „Нека подарим глътка въздух на Емо” беше мотото на кампанията.

Тази година Мартина завърши висше образование, степен магистър в специалност „Графика” във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *