Мащабна полицейска акция се провежда във Великотърновска област

Специализирана операция за противодействие на конвенционалната престъпност се провежда на територията на Великотърновска област. Акцията е започнала рано тази сутрин и е на база анализ на криминогенната обстановка. Операцията е на те
На различни места във Велико Търново, Горна Оряховица, Стражица и Павликени има разположени КПП-та.
Блокирани са и два горнооряховски квартала в Горна Оряховица – „Калтинец“ и „Гарата“. В операцията участват и служители на НАП, както и всички звена на ОД на МВР. Полицейските служители проверяват активно и шофьорите, като при съмнително поведение водачите се тестват за употреба на алкохол и наркотици.
В районното полицейско управление в Горна Оряховица са отведени около 20 души, но от полицията съобщиха, че те не са задържани. Ще им бъдат връчвани актове и ще бъдат разпитани.

Очаквайте подробности.

Веселина АНГЕЛОВА

One thought on “Мащабна полицейска акция се провежда във Великотърновска област

  • 20.01.2023 в 18:38
    Permalink

    Тази Акция първо трябва да се проведе във ОДМВР Велико Търново,по това,което гледам от известно време почти всички от Началника,Заместника му и Ачката Исаев и колегите му са за задържане според всичко показано,сигнали през112,непоклатими,докато Държавата продължава с тоя Чадър тези новини са безмислени,смешни и жълти.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ МВР ВЕЛИКО ТЪРНОВО, СПОДЕЛЯМ ТОВА ОТ СЛЕДВАНЕ ЗА ВАС ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ,ВСЕ ПАК СТЕ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ И НАШИТЕ ДАНЪЦИ ОТИВАТ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА ВАШИТЕ ЗАПЛАТИ ЗА КОЕТО СЪЖАЛЯВАМ!!!!!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *