Забава и знание

Струва ли си Sportingwin начален бонус за спорт

Те са силен маркетингов инструмент, който има силата да донесе нови клиенти на дадена бетинг компания. В този текст ще разгледаме активния sportingwin бонус за нови играчи и ще преценим дали си струва да се възползваме от него. Останете с нас, за да видите какво можем да кажем по този въпрос. Този текст ще е особено полезен за хората, които все още не са клиенти на бранда и се колебаят дали да не направят тази стъпка.

 

Начален бонус за спорт на Sportingwin

 

Sportingwin е един от чуждестранните хазартни оператори, които работят на българския пазар. Компанията вече прави опити да спечели възможно най-голям дял от клиенти у нас, а предлаганите бонуси и промо оферти са сред начините за това.

 

Настоящият начален бонус на Спортингуин за спорт е на стойност до 200 лева. За да се възползвате от него, трябва да си създадете акаунт в платформата, въвеждайки своите имена и данни, които се изискват от оператора. Верифицирайте имейла си, а след това активирайте своя бонус и направете първия си депозит.

 

Важно е да знаете, че ако направите депозит преди да активирате бонуса си, няма да можете да го използвате. Поради това трябва да бъдете внимателни по отношение на правилната последователност за активация на бонуса.

 

Депозирайки средства в новооткрития си акаунт, вие ще получите 50% бонус до 200 лева. Това означава, че ако депозирате сумата от 400 лева, например, ще получите пълния бонус в размер на 200 лева. Минималният депозит е фиксиран на 10 лева.

 

Следва да имате предвид, че получените бонус средства трябва да бъдат разиграни, което на жаргонен език се нарича “превъртане”. Условията на Спортингуин бг казват, че превъртането се случва по следната формула: разиграване на цялата сумата на депозита плюс десет пъти сумата на бонуса. Важен детайл е, че играните от вас събития не могат да бъдат с коефициент по-малък от 1.65.

 

Какво трябва да знаем за букмейкъра Спортингуин?

 

Sportingwin е реномиран чуждестранен оператор на хазартни услуги, който от известно време насам имаше амбиция да стъпи и на българския пазар. Това в крайна сметка се случи не толкова отдавна, след като компанията бе лицензирана от Националната агенция по приходите. Брандът дори стартира рекламна кампания с популярно в спортните среди лице, с което започна да утвърждава името си у нас. Трудно е да кажем, че в момента Sportingwin е сред водещите бетинг компании в България, но със сигурност брандът е достатъчно амбициран, за да се нареди сред най-добрите.

 

Какви други бонуси откриваме в Sporting Win bg?

 

Началният бонус за спорт не е единствената промо оферта, която потребителите на хазартния бранд могат да използват.

 

Сред актуалните предложения е бонусът “Комбо на деня”, който позволява на играчите да залагат на събития, подбрани от екипа на букмейкъра, с което да получават допълнително увеличение на своя коефициент. По този начин потребителите могат да увеличат своята крайна ставка, което, както знаем, винаги е от полза.

 

Заключение за Sportingwin

 

Както посочихме в настоящия текст, Sportingwin все още се адаптира към българския пазар и тепърва прави своите стъпки по налагането си у нас. Компанията обаче притежава достатъчно голям опит на чуждестранния пазар и със сигурност знае какво се изисква от нея, за да спечели доверието на играчите. Ние ще я наблюдаваме внимателно и ще следим нейния прогрес на българския пазар. Конкуренцията сред операторите у нас става все по-ожесточена, но това е единствено от полза на потребителите.

 

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *