Горещи новиниПавликениСпорт

Футболен турнир „Трифон Иванов“ организира Община Павликени

Футболен турнир на малки врати на името на Трифон Иванов ще започне на 6 февруари 2023 г. (понеделник) в Павликени. Срещите ще се провеждат на футболното игрище с изкуствена настилка срещу стадион „Ганчо Панов“.

Записването за участие е в Спортна зала „Йордан Петров – Графа“ – Павликени, телефон за контакти: 0884 117 027 – Гошо Илиев. Крайният срок за записване е 2 февруари. На същата дата от 17:30 часа в залата ще се проведе и техническата конференция.

Право на участие в Общинския турнир по футбол „Трифон Иванов 2023“ имат всички състезатели, които живеят и/или работят на територията на община Павликени, община Сухиндол, община Велико Търново и община Полски Тръмбеш. В един отбор в игра се допускат едновременно не повече от четирима състезатели, картотекирани и участващи в аматьорски футболни клубове към БФС (правилото за картотекиран състезател включва всички възрастови групи и важи до 40-годишна възраст). Участници, картотекирани в професионални клубове от Първа и Втора лига и състезатели под 16-годишна възраст не се допускат.

Турнирната такса за участие е 150 лв. От нея се освобождават отборите на училищата на територията на община Павликени. Ако обаче в ученическия отбор имa състезатели, които не са от даденото училище, се заплаща тaкca участие от 30 лв. за всеки външен играч. Със средствата от турнирната такса се заплаща възнаграждението на съдиите и медицинското лице по време на турнира. Предвидени са отборни награди за класираните от първо до четвърто място, както и индивидуални – за най- млад състезател, за най-възрастен играч, за най- коректен футболист, за най-красив гол и за голмайстор.

Чрез жребий отборите ще се разделят в групи, в които ще се играе всеки срещу всеки. Класиралите се на първо и второ място в групите продължават напред.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *