„Епъл“ /Джулюница/ триумфира с Купа „Кентавър“, Георги Иванов и Васил Боев с индивидуални награди

„Епъл“ /Джулюница/ спечели футболния турнира за Купа „Кентавър“, а с първото място и наградата от 1000 лева. Надпреварата в Дряново събра десет отбора, разпределени в две предварителни групи. Селекцията на Стелиян Станчев спечели своята група „А“, а на полуфинала разгроми втория от група „В“- „Жълтата подводница“ /Севлиево/ с 5:1. В другия полуфинал „ДИЯН и приятели“ /Габрово/ пречупиха с 2:1 домакините от

„Локомотив“ /Дряново/. В директния спор за купата джулюнчани се наложиха над габровци с 3:2 и я прибавиха във витрината си, заедно със златните медали. Среброто остана за „ДИЯН и приятели“, с бронз се окичиха „Жълтата подводница“ и „Локомотив“.

Заместник- кметът на Община Дряново Николай Карагьозов поздрави призьорите и всички състезатели, които участваха в турнира.

Заедно с председателя на ФК „Локомотив“- Пламен Обрешков и Константин Зарков от БФТ връчиха наградите на турнира.

Георги Иванов от „Епъл“ заслужи приза за звездата на турнира, съотборникът му Васил Боев бе отличен със статуетката за най-добър вратар.

 

Топстрелец на „Купа Кентавър“ стана Христо Минчев от „ДИЯН и приятели“, а Даниел Пройчев от „Локомотив“ /Дряново/ взе отличието за най-атрактивен състезател…

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *