Забава и знание

Efbet начален бонус – как да го отключим

Един от водещите хазартни оператори у нас efbet предлага атрактивни бонуси на своите нови и активни потребители. Компанията добре познава важността на промо офертите, поради което те неизменно присъстват в нейния каталог от услуги. В това число можем да включим Efbet начален бонус, от който могат да се възползват играчите, които все още нямат създаден акаунт в платформата. В следващите редове ще ви обясним как точно се случва това и какво се изисква от вас, за да приемете и активирате офертата.

 

Активация на стартовия бонус на efbet до 200 лева

 

Ако все още нямате създадена сметка в ефбет България, можете да активирате този стартов бонус на българския бранд. Влезте в сайта на компанията и активирайте бутона “Регистрация” за създаване на акаунт. Попълнете необходимите данни, а след това въведете специалния промоционален код MAXBONUS. Завършете процеса на регистрация, а при своя първи депозит ще можете да се възползвате от офертата.

 

Специфики на офертата и условия за превъртане

 

Според условията на efbet, тази оферта е на стойност 100% до 200 лева. Това означава, че ако направите депозит от 200 лева, вие ще получите още толкова към сметката си. Трябва обаче да сте наясно, че тези средства подлежат на “превъртане” – те трябва да бъдат разиграни по определен начин, за да бъдат усвоени от играчите. Минималният депозит е на стойност 10 лева, а разиграването на бонуса следва да бъде трикратно – три пъти размера на направения депозит и три пъти стойността на бонуса.

 

Залозите на играчите трябва да бъдат направени на пазари с коефициент от поне 1.20, а срокът за “превъртане“ на бонуса е не повече от седем дни. За самите начални бонуси вижте повече информация на линка. Така ще разберете какво представляват тези оферти и дали играчите са длъжни да ги приемат.

 

Тук ще ви напомним, че офертата важи единствено за нови клиенти на българската хазартна компания. Всеки има право на не повече от един акаунт в ефбет, поради което играчи, които вече имат създадена сметка, няма да могат да се възползват от този бонус. Не се опитвайте да мамите efbet, защото дори и да направите фалшив акаунт, в даден момент ще трябва да го верифицирате и да потвърдите самоличността си.

 

Кои са efbet?

Efbet остава в историята като първият български хазартен оператор, лицензиран за онлайн дейност на родния пазар. Макар и по друг начин, с наземни обекти, компанията функционира още от началото на 90-те години на миналия век. Всичко това говори за солиден опит, който днес efbet използва изцяло в своя полза. С днешна дата брандът подпомага активно спорта у нас, включително някои от водещите български футболни клубове.

 

Коректен хазартен оператор ли е ефбет?

 

Макар и онлайн да могат да се намерят потребителски оплаквания от efbet, това е оператор, който държи на своята репутация в хазартните среди. Компанията се старае да бъде коректен доставчик на подобен тип услуги, а ако сте срещнали какъвто и да е проблем с тях, можете да изложите становище пред отдела за поддръжка на бранда. Там ще получите достатъчно добър отговор и евентуално разрешаване на възникналия казус.

 

Заключение

 

Efbet неслучайно е сред лидерите на хазартния пазар в България. Този бранд отдавна е успял да се утвърди у нас, благодарение на добрите си услуги и надежден съпорт. Днес конкуренцията у нас е все по-ожесточена, което кара всяка една от компаниите в сферата да дават максимума от себе си, търсейки възможно най-голям пазарен дял.

 

„Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *