„Епъл“ /Джулюница/ игра финал на „Winter Masters“ в Габрово

Шестнайсет отбора, разпределени в четири групи, участваха в турнира „Winter Masters“, организиран от Българската асоциация по минифутбол в Габрово. В продължение на три дни в зала „Орловец“ се изиграха поредица от мачове, държали в напрежение публика и участници. Отборът на „Криста Лом“ спечели купата и първото място, като се превърна в препъникамък за двата тима от Област Велико Търново, които са водещи в страната.

На финала победителите надиграха с 3:1 над „Епъл“ /Джулюница/, а преди това на полуфинала победиха с 2:1 шампионите на страната по минифутбол от „Тера Трак“ /В. Търново/.

В своята предварителна група „Епъл“ завърши наравно 1:1 и се наложи с дузпи над „Ес крю“ /В. Търново/, победи с 3:1 „Жълтата подводница“ /сборен тим от Габрово и Севлиево/ и след леко отпускане падна от „Зелен свят“ /Перник/ с 0:2, което го остави на второ място. На четвъртфинала селекцията на Стелиян Станчев удари „Борово“ с дузпи с 4:3, след 0:0 в редовното време, а на полуфинала елиминира „Пожарникарите“ /Тетевен/ с 2:0.

На четвъртфинала „Тера Трак“ победи с 2:0 „Мираж“. Преди това възпитаниците на Тихомир Тодоров надиграха в групата „Пожарникарите“ с дузпи с 5:4, в редовното време 2:2, „Фреш Фрут“ с 3:0 и „Росонерите“ с 10:0.

За „Епъл” играха: Васил Боев, Цветомир Додуров, Цветан Илиев, Николай Иванов, Даниел Димитров, Георги Иванов, Мартин Йорданов, Дончо Дончев, Ивайло Велчев, Антоан Илиев, Максим Маринов, Кристиян Дечев, Никола Какъмъков, Станимир Андреев, Тодор Бакърджиев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *