„Студентите“ писаха „добър“ на тръмбешчани, получиха мачови топки от „Лудогорец“ (Разград)

Категорична победа записа свищовският „Академик“ в третата си контролна среща от зимната подготовка. „Студентите“, водени от Роман Тафраджиев, записаха победа над гостуващия „Янтра” (Полски Тръмбеш) с 4:0. Мачът се игра на терен в Стопанска академия, който заради падналите обилни валежи бе в много лошо състояние и затрудни максимално двата тима.

Домакините проведоха постепенна атака в 5-ата минута, Владислав Георгиев проби и подаде на Кристиян Иванов, който откри головата сметка на свищовлии. При този резултат съперниците се оттеглиха на почивка. В 53-тата минута Мартин Колев завърши индивидуална акция с попадение за 2:0. Отново той асистира за гола на Николай Маринов в 65-ата минута. Десетина минути по-късно реферът отстрани по един състезател на двата отбора с червени картони. Веднага след това Петър Петров с прехвърлящ удар реализира четвъртото попадение.

Домакините показаха стабилна игра в отделните линии, а старши треньорът Тафраджиев даде шанс на абсолютно всички играчи да запишат участие в срещата.

Междувременно в „Академик“ получиха обещаните от шампиона „Лудогорец“ мачови футболни топки. Подаръкът е заради подкрепата, оказвана от школата на свищовския клуб по време на мачовете на „орлите“ в европейските клубни турнири.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *