Великотърновка има над 300 екипи и сувенири на футболни отбори

Притежава повече от 20 фланелки само на германския национален тим

 

НАД 300 ТЕНИСКИ И СУВЕНИРИ НА ФУТБОЛНИ ОТБОРИ Е СЪБРАЛА ВЕЛИКОТЪРНОВКАТА ЙОРДАНКА ФИЛКОВА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ГОДИНИ. В колекцията й има фланелки на родни и световни отбори, както и на такива, които рядко попадат в полезрението на българските футболни запалянковци.

Започва да ги показва публично по време на пандемията. По този начин искала да повдигне духа на своите приятели в социалните мрежи, като всеки ден обличала различна тениска и публикува снимката във Фейсбук. Инициативата й срещнала одобрение, а и всяка тема, свързана с футбола, винаги провокира много коментари, закачки и добро настроение.

В началото Йорданка започнала да събира тениски, гащета и шалове само на любимите си отбори. След това обаче се запалила по идеята да има на всички отбори, на които попадне. Твърди, че всеки тим има велики футболисти и фенове, затова, купувайки техен артикул, тя засвидетелства уважение към историята им.

С тениска на гръцкия гранд „Панатинайкос“.

ЙОРДАНКА ФИЛКОВА ГЛЕДА ФУТБОЛ ОТ СЪВСЕМ МАЛКА. ЯСНО ПОМНИ ПОДВИГА НА НАЦИОНАЛИТЕ НИ В ГОРЕЩОТО ЛЯТО НА 94-ТА. Винаги е подкрепяла родния „Левски“, но твърди, че в момента нивото на българския футбол е много слабо, затова сега предпочита немския. Неин фаворит е „Байерн Мюнхен“, както и националният отбор на Германия. Пада си и по останалите немски тимове. Симпатизира и на италианския „Милан“.

Любимите й екипи са на „Левски“ с името на Вутов, както и всичките й 20 на националния отбор на Германия. Йорданка много харесва и ретро фланелка на „Барселона“. Всъщност тя обогатява колекцията си от различни магазини и твърди, че има малки тайни при пазаруването. Голяма част от тениските й са подарък от приятели. Освен това Йорданка често работи с чужденци през лятото, които й обещават и изпращат доста тениски.

Йорданка Филкова може да облича различни тениски през почти всеки ден от годината.

Младата дама споделя, че като дете гледала футбол с баща си, а сега с приятеля си. Понякога обаче имат конфликти, защото той е футболист и харесва съвременни играчи, а тя изпитва носталгия по тези отпреди 15 – 20 години. ОТ ДНЕШНИТЕ ЗНАМЕНИТОСТИ ЙОРДАНКА ХАРЕСВА ТОМАС МЮЛЕР, НО В СЪРЦЕТО Й ЗАВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ НЕЗАБРАВИМИЯТ ЗИНЕДИН ЗИДАН. Твърди, че има и много любими италиански футболисти от близкото минало.

И тъй като показването на тениските в социалните мрежи започнало по време на пандемията, Йорданка споделя, че тогава искала да публикува нещо различно от колажите с проф. Мутафчийски. Признава, че много хора били уплашени през изминалите години, но тя била оптимистка, че всичко ще премине. Смята, че пандемията ни е научила да бъдем повече хора, да оценяваме това, което имаме, и да се радваме на малкото.

В колекцията на Йорданка има най-много фланелки на Германия.

Йорданка призовава всички да се усмихнат, да гледат позитивно на нещата и да наблюдават Шампионската лига, както и останалите турнири и първенства.

Михаил МИХАЛЕВ

2 thoughts on “Великотърновка има над 300 екипи и сувенири на футболни отбори

 • 30.01.2023 в 17:45
  Permalink

  Намерила начин как да се прави на интересна пред мъжете. Ама поне да си беше оправила леглото, като прави снимки пред огледалото. Само с татуировки и изрисувани фалшиви вежди не става.

  Отговор
 • 03.02.2023 в 15:02
  Permalink

  Тази обича тениските повече от хляба. 😉

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *