Водещи новиниКрими

Млада жена от Велико Търново опита да се самоубие на живо в ТикТок

Момиче от Варна подало сигнал на телефон 112, след като лайф излъчването прекъснало

 

МЛАДА ЖЕНА ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО СКАНДАЛИЗИРА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ПОПУЛЯРНАТА ВИДЕОПЛАТФОРМА „ТИКТОК“ С ЖИВО ИЗЛЪЧВАНЕ, В КОЕТО ПРАВИ ОПИТ ЗА САМОУБИЙСТВО. В лайф тя показва как приема голямо количество хапчета и алкохол и твърди, че смята да скочи от осмия етаж. Хора от цялата страна наблюдават клипа и пишат коментари с надеждата да я вразумят. В един момент търновката изчезва от прякото излъчване и момиче от Варна подава сигнал на телефон 112.

Случаят е от неделя вечерта и се развива в дома на жената в търновския квартал „Колю Фичето“. Екип на Центъра за спешна помощ в старата столица и полицията дълго време се лута, докато открие местоположението на болярката. Причина за това е фактът, че момичето, което уведомило за драмата, не знаело с точност адреса на жената.

В крайна сметка медиците транспортират пациентката до Спешно отделение на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“, преди състоянието й да се влоши, и там става ясно, че е погълнала 20 таблетки от медикамент за диабетици и алкохол. Извършени са необходимите манипулации и след това е изпратена към Центъра за психично здраве.

Причината за опита за самоубийство е любовна мъка в резултат на измама. Жената се запознала с мъж по интернет и получила обещания за щастлива връзка. Оказало се обаче, че човекът е мошеник, тъй като поискал от нея 2500 лв., защото е в затруднение. Обещал в знак на благодарност да й изпрати колет с пръстен, рокля и други подаръци. Нашенката се подлъгала и пратила сумата. Времето минавало, но пратката от виртуалния й приятел така и не пристигала.

Търновката има близо 3700 последователи в ТикТок, с които споделила историята си. Благодарение на тях, осъзнала, че е станала жертва на измамна схема, не могла да понесе реалността и посегнала на живота си.

Галина ГЕОРГИЕВА

3 thoughts on “Млада жена от Велико Търново опита да се самоубие на живо в ТикТок

 • Да намерят измамника, да върне парите и да го съдят.

  Отговор
  • Да беше скочила щеше да събере милиони гледания

   Отговор
 • Роди ме мамо тъпа, аз сама ще се изруся!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *