Доц. д-р Радосвет Горнев отново ще преглежда в търновската болница

АВТОРИТЕТНИЯТ СПЕЦИАЛИСТ ОТ УМБАЛ “ЛОЗЕНЕЦ” ДОЦ. Д-Р РАДОСВЕТ ГОРНЕВ ЩЕ КОНСУЛТИРА ПАЦИЕНТИ В МОБАЛ „Д-Р СТЕФАН ЧЕРКЕЗОВ“ НА 3 И 10 ФЕВРУАРИ. Прегледите ще са платени и се изисква предварително записване на телефон 062 643 859. Визитите ще се проведат в ДКЦ на лечебното заведение.

Специалистът превръща в рутинни операции в търновската болница лапароскопските интервенции на хернии и ще въведе лапароскопски манипулации на дебелото черво, за жлъчно-каменна болест и апендектомия. Той работи съвместно със специалистите по гастроентерология за осигуряване на комплексно лечение на пациентите.

Доц. д-р Горнев има опит в хирургия на стомах и дуоденум-резекционна и пластична хирургия, хирургия на черен дроб и билиарна система, панкреатична хирургия, колоректална хирургия, пластично-възстановителна хирургия при хернии на коремната стена, хирургия на млечна жлеза при бенигнени и малигнени лезии с аксиларна лимфна дисекция при карцином на гърдата, хирургично лечение при диабетно стъпало и ХАНК, спешна хирургия, лапароскопска хирургия.

През 2017 г. медикът бе обявен за „Лекар на годината“.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *