Емануел Луканов: „Завършихме подготовката по добър начин, готвим отбора за мача с ПФК „Монтана“

„Много съм доволен от проверката с „Лудогорец 2“. Най-важното е, че запазихме всички без контузии, осигурихме на основните играчи 80 минути игрова обстановка. Времето и теренът в Разград бяха отлични, можеше да бием и по-изразително.

Завършихме подготвителния период по добър начин. Започнахме го лошо, но го завършваме добре и дано положителната атмосфера и обстановка продължат и за мача с „Монтана“. Самите резултати в контролите нямат значение, аз си подготвям отбора за първия мач. Не съм го подготвял нито за контролата в Габрово, нито за контролите с „Черно море“ или „Лудогорец-2“. Както виждате, играчите от втория отбор и юношите тренират с нас, дори 6-7 деца от набор 2005/2006 г. Пускам ги без никакво притеснение.

Но ние готвим отбора си за мача с „Монтана“. Мартин Моран и Хавиер Бетегон тренират индивидуално, ще продължат и днес и утре, докато съберем отбора за първия официален мач“, коментира след победата с 0:2 над втория отбор на „Лудогорец“ старши треньорът на „Етър ВТ“ Емануел Луканов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *