Професионален боксьор е с тежка черепно-мозъчна травма след сбиване в заведение във Велико Търново

​​​​​

Професионален боксьор от Разлог, който прави един от най-големите соларни паркове във Великотърновска област, е пострадал тежко при пиянско сбиване в заведение в старата столица.

Преди три дни обаче предприемачът е получил сериозна телесна повреда при меле, възникнало в ресторант. Екшънът се разиграл в събота малко след полунощ. В полицейското управление във Велико Търново е получен сигнал за мъж в безпомощно състояние пред заведението.

Изпратеният на мястото полицейски екип установил, че същата вечер между клиенти в ресторанта е възникнал скандал, който прераснал в меле. В резултат на това е пострадал 54-годишният мъж от Разлог. Той е настанен за лечение във великотърновската болница с черепно-мозъчна травма и с опасност за живота. В злополучната нощ пострадалият, който е виден спортен деятел,  боксьор и треньор, пирувал с брат си. Почти през цялото време обаче те спорели с намиращия се в съседство търновец Вергил Вергилов, който вечерял със съпругата си. Свадата се пренесла извън заведението. В хода на разпрата Бангеев паднал на земята и си ударил лошо главата, твърдят очевидци.

Като съпричастен към извършеното деяние за срок до 24 часа по ЗМВР е задържан 44-годишният търновец, известен на полицията. По случая е започнато досъдебно производство. Разследването се води под наблюдението на Районната прокуратура.

 

Веселина АНГЕЛОВА

3 thoughts on “Професионален боксьор е с тежка черепно-мозъчна травма след сбиване в заведение във Велико Търново

 • 06.02.2023 в 13:06
  Permalink

  ВЕГАН ЧЕ ПАК ВЕГАН.Няма такова плюскане на месо като тук.Уплашихме индийците преди време/ядки и по точно орехи/ Това е спасението.Влизаш в магазина и вони на нерез.Държавата я няма.

  Отговор
 • 06.02.2023 в 13:55
  Permalink

  Ми, търсил си го е, намерил си го е… А и след определена възраст остава само славата…

  Отговор
 • 26.02.2023 в 8:55
  Permalink

  Защо не се пише че са започнали въпросните пострадали че са го били те, яли са след като хвърлят и жена му на земята забравили са че може да стане явно.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *