Горещи новини

Правят изнесени приемни във връзка с обезщетенията за АМ „Хемус“

Изнесени приемни за граждани организира екип на Областна администрация Велико Търново във връзка с обезщетенията за автомагистрала „Хемус“, информира областният управител инж. Георги Гугучков.

Те се правят заради изплащане на обезщетенията на правоимащите за отчуждаването на имоти и части от имоти – частна собственост, намиращи се в землищата на град Сухиндол, община Сухиндол, селата Куцина, Стефан Стамболово и Полски Сеновец в община Полски Тръмбеш и селата Върбовка, Бутово, Дъскот, Паскалевец и Патреш, съобщиха от Областната администрация.

По време на изнесените приемни ще се проведат консултации с правоимащите граждани и организации, ще бъдат дадени насоки за правилно придвижване на процедурата и ще бъде оказана методическа помощ. Желателно е правоимащите да носят всякакви документи, свързани с имотите, подлежащи на отчуждаване, в т.ч. и уведомителни писма от инвеститора на обекта – Агенция „Пътна инфраструктура“, с цел по-добра ориентация за наличните данни за имота.

Приемните ще се проведат, както следва:

За община Сухиндол – на 17.02.2023 г. от 10.30 ч. в сградата на Общината.

За община Полски Тръмбеш – на 21.02.2023 г. от 10.30 ч. в сградата на Общината.

За община Павликени – на 24.02.2023 г. от 10.30 ч. в сградата на Общината.

Междувременно в Центъра за административно обслужване на гражданите, който се намира в сградата на Областна администрация – Велико Търново, продължават да се приемат заявления от правоимащи лица с отчуждени имоти и за двете отсечки на АМ „Хемус“.

 

One thought on “Правят изнесени приемни във връзка с обезщетенията за АМ „Хемус“

  • До кога ще чакаме за една магистрала , управляващите? Спрете да мислите за собствената си облага, а изпълнете дълга си към обществото.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *