Забава и знание

Какви са най-новите тенденции в онлайн залаганията

Един от най-големите инвеститори в онлайн технологии и въвеждането на иновации е именно бетинг индустрията, която през последните години се стреми да създаде по-социална и вълнуваща платформа. Тази информация се разглежда детайлно от анализаторската платформа Bookmakers BG и има за цел да ориентира самите потребители със своите независими ревюта. Нека разгледаме какво точно предлагат модерните бетинг компании в днешно време.

Кеш-аут е достатъчно позната функция сред реномираните брандове. Възможността да изтеглите залога, преди да е късно или да го изтеглите във времето. Бетинг компаниите не само промениха възможностите, но сега позволяват и употребата на частичен кеш-аут. Да изберете точно каква сума от залога да бъде изтеглена, но да оставите част от залога да продължи да участва в направената прогноза.

Това автоматично ще се отрази на крайния резултат, защото го променяте, но това е опция за оспорвани дербита, в които резултат се променя. Редно е да напомним, че някои оператори дори въвеждат автоматичен кеш-аут – по този начин не е задължително да следите срещата, задавате стойността, която да се смята за успешен залог и системата прави всичко автоматично при достигането му.

Живеем в епоха, в която можем да се свържем с абсолютно всеки, следователно имаме и свободата да разкриваме своите идеи. Точно по тази причина имаме възможност да се възползваме от функцията „Поискай залог“. Същата е популярна сред редица брандове в интернет, а от клиента остава да поиска своя залог. Най-честата практика е да се иска залог в социални мрежи като Twitter. Клиентът трябва да поиска залог за дадено дерби или определена прогноза. Брандът изисква малко време и връща коефициента на поискания залог. Това го прави уникален и повишава значително удоволствието от играта.

Технологията bet builder е възможност да се направи една популярна дисекция на среща. Освен избора на краен победител, имаме свободата да добавим различни допълнителни прогнози като брой картони, голмайстор на срещата и други. Подобна посока със сигурност ще гарантира  и по-високи коефициент, но имайте предвид, че това повишава и значително риска. Някои брандове ограничават броя на прогнози за дадена среща, което не е с цел ограничение на печалба, а просто възможност за малко по-разумни и осъществими залози.

Прякото предаване е нова, но много желана опция за клиенти, които искат да следят любимите срещи на живо с помощта на интернет стрийм. Повечето оператори вече са закупили правата за спортни първенства, но пък изискват от клиентите да имат баланс в своята сметка или да са направили залог в последните 24-48 часа. Повечето компании имат различни правила, но до голяма степен са в този интервал.

Вярвате или не, електронните спортове също намериха място сред бетинг платформите. Електронните спортове са реално познатите компютърни игри, но след като стигнаха професионално ниво, зрителският интерес и спонсорите го превърнаха в още едно поле за спортни залози.

Не на последно място искаме да обърнем внимание и на така наречените xGoals. Това е нов системен показател, който показва формата на даден отбор. Също така се стреми да изчисли шансовете за брой голове в срещата. Тази система е налична за срещите на живо, които показват към настоящия момент как се развива срещата, взимайки предвид настоящите положения, които е имал всеки един отбор. Системата практически ни показва, че по всяко време можем да направим изводите си за определена среща, дори и да не сме имали възможност да я проследим от самото начало.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Обърнете внимание, че дори с толкова много иновации, спортните прогнози продължават да крият рискове и да изискват от клиентите да бъдат отговорни и разумни. Хазартната зависимост е лечима, но самият потребител трябва винаги да се стреми да търси удоволствието от риска, а не невъзможни печалби или бързо забогатяване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *