Водещи новиниОбщество

Безплатна храна и транспорт до Шипка осигуряват от Студентския съвет на ВТУ

Празничен поход до Шипка на 3 март организират от Студентския съвет на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. Безплатно за студентите са осигурени храна, вода и транспорт, така че е необходимо единствено желание за присъствие.

„Нека заедно да честваме празника на Възраждането на българската държава!

Да се изкачим по близо 1000 стъпала, водещи до върха, станал свидетел на едни от най-важните битки по време на Освободителната война“, е призивът, който вече се разпространява в социалните мрежи.

Записването става с изпращане на три имена, номер за връзка и специалност на лично съобщение на страницата на Студентски съвет във Фейсбук. Крайният срок за записване е 28 февруари, а тръгването на 3 март е в 6.30 часа от бариерата на Богословския факултет, под първи и втори блок на общежитията.

Михаил МИХАЛЕВ

4 thoughts on “Безплатна храна и транспорт до Шипка осигуряват от Студентския съвет на ВТУ

 • Про-путинисткото ръководство на ВТУ, в лицето на еднокнижника Христо Бонджолов пак е организирало културно-масово мероприятие. Нали Бонджака си беше комсомолски секретар –отива му. Навремето с пияния атаман предложи Путин, за доктор хонорис кауза на ВТУ. За срам на преподаватели и студенти.

  Отговор
  • Путин какво общо има с битката на Шипка и Освобождението, бе госпожа?

   Отговор
   • Ами има, да сте чували за пропаганда. Комсомолът във ВТУ, постоянна величина. Пламен Легкоступ и Христо Бонджолов–гласували Путин за почетен професор.

  • Срамът сте Вие, госпожа Незабравка! Какъвто и да е имперския порив на Русия, резултатът за България е самостоятелна държава – а, и се казвате Забравка, а не Айша, Зюлма или Илдиз с цялото ми уважение към красотата на тези турски имена.

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *