Забава и знание

40 Супер Хот и джакпотите на играта

Слот игрите са едни от любимите казино игри на феновете, а това се дължи най-вече на голямото разнообразие при този тип игри. Слотовете, известни още като ротативки, се делят основно на броя печеливши линии, които могат да варират от 5 до 100. Няма съмнение, че едни от най-посещаваните слотове е 40 супер хот, при който, както подсказва името, печелившите линии са 40 на брой. Тази игра е класика в жанра, защото залага на любимите на всички плодове. Освен това обаче 40 Супер Хот впечатлява и със страхотни джакпоти, за които ще ви разкажем в следващите редове.

40 Супер Хот е игра, която е дело на софтуерния доставчик Amusnet Interactive, познат още със старото си име EGT Interactive. Този провайдър предлага и другите игри от този род като Burning Hot, 20 Super Hot и така нататък. При 40 Супер Хот са налични пет макари и четири реда от символи. Това, с което се характеризира 40 Супер Хот, е, че има ниска волатилност. Това от своя страна означава, че играчите могат да очакват по-чести печалби, но и не толкова големи по размери. Процентът на възвръщаемост, познат още като RTP, е 95.81%. Това означава, че 95,81 лева от 100 заложени би следвало да се върнат при играчите.

Нека обаче да обърнем внимание и на джакпотите в играта. Макар и в 40 Супер Хот да не е наличен прогресивен джакпот, в него има джакпот мистерия. Чрез нея играчите могат да спечелят специален награден фонд. В допълнение към това 40 Супер Хот разполага и със специални бонус рундове за умножаване на печалбата, с които потребителите могат да запишат значително по-големи печалби. Недостатък на играта е, че не предлага безплатни врътки, каквито могат да бъдат намерени при други слот игри.

40 Супер Хот е предпочитана от феновете най-вече заради това, че самата игра е изключително лесна. Използват се стандартни плодчета като череша, лимон, портокал, синя слива, грозде и диня, като играчите стискат палци един и същи плод да попадне на една линия. Разбира се, налични са и специални символи – уайлд и скатер, като уайлд символът е седмица, а скатерът – звездичка. При играта 40 Супер Хот няма някаква „тайна“ стратегия за игра, но определено може да се наблегне на джакпот мистерията и бонус рундовете, с които да се преследва по-голяма печалба.

40 Супер Хот е ротативка, която е налична в почти всички онлайн казина, като може да се играе не само от компютър, но и през телефон. Софтуерният доставчик се е погрижил да разработи играта по такъв начин, че тя да бъде удобна за игра от всякакви мобилни устройства, а това пък няма как да не се хареса на феновете. Ротативката може да бъде тествана в демо режим, в който се играе безплатно, но и не може да бъде постигната печалба. Демо режимът е много добра възможност за тестване на дадена игра и за нейното опознаване, преди да се пристъпи към играта с реални средства. Минималният залог в пълната игра 40 Супер Хот пък е едно диамантче на линия.

В заключение можем да кажем, че 40 Супер Хот е една отлична игра, разработена от един от най-добрите доставчици на пазара – Amusnet Interactive. Ниската волатилност на играта предполага чести печалби, макар и в не толкова големи размери. Играта е лесна и чудесен избор за развлечение, тъй като разтоварва играчите и им дава добри шансове за печалба. Всичко обаче е до вкуса на играчите – за някои 40 Супер Хот е чудесен избор, за други – не чак толкова. Все пак 40 Супер Хот заслужава внимание от феновете.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *