Спорт

ОФК „Павликени“ се раздели с четирима футболисти, ще отстоява мястото си в челото

С четирима футболисти се раздели ОФК „Павликени“ през зимната пауза. Стефан Иванов заминава на работа в Германия, Стивън Манолов и Александър Литаров преминаха в „Боруна“ (Царева ливада), а Александър Димитров – в „Локомотив“ (Дряново). Две са новите попълнения. Полузащитникът Християн Василев дойде от друг третодивизионен тим – ФК „Севлиево“. Крилото Виктор Василев пък е преминал през „Локомотив“ (Г. Оряховица) и „Янтра“ (П. Тръмбеш).

Павликенчани изиграха пет контролни срещи. Първата бе загубена от „Локомотив“ (Дряново) с 1:4. Последваха победа над дубъла на „Етър ВТ“ с 3:6, загуба от „Боруна“ (Царева ливада) с 2:3, равенство с „Янтра“ (П. Тръмбеш) с 2:2 и загуба от „Локомотив“ (Горна Оряховица) с 1:4. Павликенчани зимуваха на пета позиция в класирането с актив от 29 точки от девет победи, две ремита и четири загуби. Головата им разлика е 30:24.

„Доволен съм от протичането на подготовката, но не и от резултатите в контролните срещи. Надявам се обаче в първенството нещата да се обърнат в наша полза. Смятам, че имаме сили да заразим мястото си в класирането и дори да погледнем към по-предно. Атмосферата в отбора е спокойна, нямаме финансови или организационни проблеми, ръководството на клуба и Община Павликени са ни създали всички необходими условия“, коментира старши треньорът Мартин Кръстев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *