Забава и знание

Какви са предимствата и липсите при Sportingwin бонус офертите?

Онлайн букмейкърите в България стават все повече и повече, а едно от новите имена на пазара е това на Sportingwin. Брандът навярно е добре познат на част от феновете на спортните залози, тъй като е много популярен в световен мащаб. От скоро компанията разполага с лиценз за извършване на хазартна дейност и у нас, а това дава възможност на българските играчи да се регистрират и играят свободно. Потребителите в сайта могат да се възползват от Sportingwin бонус, като компанията дава няколко много добри оферти на играчите. Бонус офертите в Спортингуин имат какво да дадат на потребителите, но има и някои липси. В настоящата статия ще опитаме да разгледаме по-подробно какви са предимствата и недостатъците на бонус офертите в Спортингуин и какво трябва да знаем за промоциите в този онлайн букмейкър.

Спортингуин е бранд, който се е специализирал в спортните залагания. Затова не е изненада, че на сайта, поне за момента, не можем да открием казино секция. Ако сте фенове на спортните залози обаче, това едва ли е проблем за вас. Спортингуин определено предлага разнообразие откъм спортни събития и пазари, на които играчите могат да залагат. Ако се интересувате как се движат коефициентите в Спортингуин, можете да посетите линка и да се запознаете по-детайлно с темата. В общи линии може да се каже, че коефициентите са на едно добро ниво, макар и не най-високото за българския пазар. В тази статия обаче няма да се фокусираме толкова върху спортните събития и коефициенти в Спортингуин, а върху самите бонуси на компанията.

Разбира се, бонусът, който вълнува най-голяма част от аудиторията, е стартовата оферта за нови клиенти. Спортингуин дава един висок начален бонус, който привлича не малко фенове. Той може да достигне до 200 лева, но веднага правим уговорката, че бонусът е в размер на 50% от вашия първоначален депозит. Тоест – трябва да си предвидите малко по-голям депозит, ако искате да грабнете максималния бонус. Минималният депозит, с който можете да стартирате играта си в Спортингуин, пък е 10 лева. Началният бонус трябва да бъде превъртян 11 пъти, като друго важно уточнение е, че залозите трябва да бъдат само на събития на живо. Разиграването трябва да се случи в рамките на 30 дни, в противен случай промо средствата и генерираните от тях печалби ще бъдат заличени. С всички тези условности началният бонус на Спортингуин губи от привлекателността си, но пък размерът му наистина е голям на фона на други онлайн букмейкъри, където стартовата оферта е 100 лева.

В Спортингуин е налична и една много популярна оферта – за кешбек при нулево реми. Така, ако даден мач завърши наравно, вие можете да възвърнете парите си и да избегнете нежелани загуби. Букмейкърът обаче на този етап не предлага изключително търсените бонуси без депозит, което е недостатък. Разбира се, никога не се знае дали това няма да се промени – в бъдеще Спортингуин може да включи този тип бонуси в арсенала си, за да привлече повече играчи на своя страна.

Спортингуин е сравнително нов онлайн букмейкър в България, който се стреми да застигне лидерите на пазара в страната. Това обаче не може да се случи с магическа пръчка, а стъпка по стъпка. Именно затова бонусите в Спортингуин на този етап изостават, но имат пълния потенциал да се развият в следващите месеци и години. Само времето ще покаже докъде международната компания ще стигне в развитието си на българската сцена, където конкуренцията е безпощадна и феновете подбират букмейкърите с най-добри спортни бонуси и оферти.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *