Забава и знание

Winbet дава 100 000 лв. награди за феновете на БГ футбола

Българският футбол може и вечно да създава достоен брой полемики, но въпреки всичко остава изключително интензивно следен от всички родни запалянковци. Това важи и за бетинг любителите, които виждат добри възможности именно по българските терени. След използването на опцията за Winbet вход може спокойно да започнете да давате своите прогнози. А сега компанията не само ще дава платформа на своите клиенти да правят печалби, но организира и грандиозен турнир, свързан с efbet Лига. В следващите редове ще погледнем регламента.

 

За какъв срок и за кои клиенти важи турнира на Winbet?

 

Всеки потребител, който се е регистрирал в сайта на Уинбет и е създал свой акаунт има възможност да се включи по всяко време в голямата надпревара. Турнирът важи за целия пролетен полусезон в първенството, който продължава до края на май месец. Тепърва предстоят голяма част от битките у нас, така че ще имате достатъчно време да разгърнете своя потенциал. А победителят ще може да триумфира с 5 хиляди лева. Компанията е изключително щедра, раздавайки награди на общо първите 100 човека в класирането, опитвайки се да разпредели максимално равномерно наградния фонд.

 

Как се изгражда класирането за турнира на Winbet за efbet Лига?

 

Букмейкърът е измислил формула, по която клиентите лесно да могат да се ориентират. Най-общо казано този, който печели най-много и залага най-големи суми на най-дебелите коефициенти, ще се окаже вероятно победител в края на май. Брандът признава залози преди началото на мачовете, както на живо за квалифициращи се, като няма ограничения в коефициента. Единствено няма да ви бъдат зачетени за играта точки, ако използвате оферта за 0% марж, както и ако направите залог, използвайки бонус сума, дадена от Winbet.

 

За целите на играта всеки клиент може да използва и трите класически вида залози – индивидуален, права колонка или система. А най-сладкото за потребителите е, че брандът ще дава точки и ако сте използвали опцията за кеш аут!

 

Как се изчисляват точките за класирането в Winbet?

 

Формулата, избрана от компанията, е малко по-сложно описана в сайта, отколкото приложимото на практика. Броят точки, който получите за всеки кръг, ще се изчисли на база на умножаването на нетната печалба от всеки направен залог с коефициента. Ако например припечелите 100 лева, като коефициентът на вашия фиш е бил 3.00, то ще заработите цели 300 точки за класирането. Всяка седмицата таблицата се обновява.

 

Както виждате, само най-амбициозните играчи, които познават най-много, играят с най-много средства и на най-високи коефициенти може да се борят за челно място. Българският елит е пълен с изненади в доста от мачовете, така само най-добрите разбирачи ще успеят да хванат тънките нюанси. Естествено, за подгласниците също ще има достатъчно струващи си награди, така че усилията напълно си заслужават. Накрая компанията ще се свърже с победителите.

 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *