Забава и знание

За кои мачове предлага Bwin bonus с повишени коефициенти

Bwin е сред най-старите онлайн хазартни оператори на българския пазар и това си личи по плеадата от интересни оферти, които операторът предлага на своите клиенти. В последно време конкуренцията в сектора у нас се разрасна значително, което ще принуди по-дългогодишните играчи в бизнеса да се адаптират. Добре познатият вече Bwin bonus е само част от гамата страхотни оферти, които може да намерите в сайта. Сред интегрираните в последно време опции е и функцията Price Boost, която отговаря на бонуса, даван от редица други компании в сферата. В следващите редове ще разгледаме в детайли характеристиките на тази възможност.

 

Какво представлява опцията Price Boost?

 

Функционалността е класическа за футболната секция за сайта на Биуин и дава възможност на клиентите да се насладят на максимално високи ставки. Както знаем, за един хазартен играч шанса за атака на по-високи печалби е най-важен при избора на оператор, при който да депозира средства, така че този бранд се е подготвил.

 

За всеки ден от годината Bwin селектира определена бройка елитни мачове от Европа и останалия свят. Обичайно се комбинират две или повече селекции, като в резултат на това се предоставят и специална завишена ставка. По този начин букмейкърът се отказва да вземе комисионна и предоставя на потребителя шанс да се възползва от много висок коефициент. Офертата е налична за всеки регистриран играч, налична е всеки ден, но само за избрани от оператора мачове.

 

За какви сблъсъци се предлага Price Boost?

 

Обичайно Биуин се спира на мачове от най-високо ниво във футбола, включително европейските клубни турнири, както и най-големите първенства в Европа – Англия, Испания, Германия, Франция и Италия. Много полезна в тези моменти е секцията с новини, предоставена от компанията. Там именно може да набавите интересна и важна информация, чрез която да прецените дали съответното предложение си струва риска, дори и коефициента да е много примамлив.

 

Обичайно операторът предоставя поне половин дузина опции, като в повечето дни тази бройка е и значително по-голяма. Срещите извън Европа също биват уважавани, като Южна Америка е много предпочитана дестинация заради големия заряд около повечето мачове.

 

Как са коефициентите в Bwin спрямо тези при други бетинг сайтове?

 

Компанията по принцип предлага ставки, които така или иначе са над средните за българския пазар, но бонуса Price Boost буквално отвява конкуренцията. Коефициентите са на много високо ниво, което е резултат и от това, че Bwin.bg отказва да вземе комисионна за това събитие. Тази практика е добре позната и при други хазартни оператори в България, така че не е нещо ново. Bwin осъзнава обаче, че само по този начин може да остане конкурентноспособен с оглед на разрастващия се пазар и все по-силната конкуренция. Разбира се, по-високата ставка гарантира и далеч по-голям риск, но и по-голяма потенциална печалба.

 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *