Горещи новиниКрими

Млад мъж се обеси след като преби зверски жена си

КЪРВАВА ДРАМА БЕЛЯЗА ВЕЛИКОТЪРНОВСКОТО СЕЛО ПЧЕЛИЩЕ В СЪБОТА ВЕЧЕРТА, разбра „Борба“. 29-годишен мъж се обеси на чардака на къщата си, след като нанесе брутален побой на жена си. Самоубиецът удрял многократно любимата си, в резултат на което тя се сдобила с тежки фрактури по лицевата част на черепа. Жената припаднала, а той помислил, че я е убил. В 23:30 часа сам подал сигнал на телефон 112 за извършеното, а докато на място пристигнат екипи на полицията и Спешна помощ сложил край на живота си.

Медиците открили жената в безпомощно състояние и незабавно я откарали в Спешно отделение на областната болница. Пациентката е приета в тежко състояние и е настанена в отделението по неврохирургия.

За сега не е ясно какво е провокирало агресията в младия мъж и дали жената е била подложена на системен домашен тормоз. „Борба“ научи, че жертвата е на 38 години и въпреки възрастовата разлика между тях, съжителствали и отглеждали две деца. Малчуганите не били в къщата по време ужасните деяния.

Пострадалата е учителка.

Случаят се разследва от полицията, образувано е досъдебно производство.

Галина ГЕОРГИЕВА

 

3 thoughts on “Млад мъж се обеси след като преби зверски жена си

  • Госпожо Галина, как можахте да съчините и разпространите такива глу.пости !? Вие за журналистическа етика и още повече за проверка от поне два източника чували ли сте изобщо ?!! И ще се извините ли на горкото му семейство, ако твърденията ви НЕ са верни ?? Защото НЕ са !! На тяхно място бих ви осъ.дила веднага !!!

    Отговор
  • Бил е тормозен от кака си..психически , и ето къде избива !

    Отговор
  • Борба- та, спирам да ви чета смешното сайтче/вестник !!! Ако поне малко уважавахте професията си, и най-вече читателите си, щяхте да махнете този измислен паск. .вил ! Но гледам, че за вас, както и за повечето т.н. “журналисти” е по-важно да гене.рирате трафик / повече от 6600 клика/ , отколкото обективната истина !! Явно спите спокойно !! Бог да прости уб.ито.то момче ! Съболезнования на поче.рненото му семейство !!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *