Забава и знание

Как се печели от bwin bonus за акумулатори

Правата колонка е класическата хазартна форма, когато става дума за игра на футбол и спорт като цяло. Въпреки своите рискове „акумулаторът“ продължава да е изключително популярен, което е ясно и за всяка уважаваща себе си хазартна компания. Това е факт и по отношение на секцията за Bwin Bonus, част от която е и офертата Combi+, което просто съкратена форма на думата „комбинация“. Тази промоция определено носи много дивиденти на бранда, а в следващите редове ще разберем и какво точно се крие зад нея.

 

Какво представлява опцията Combi+ от Биуин?

 

Bwin се е постарал да ви улесни при избора на мачове, които да включите в рамките на дневната си права колонка. Естествено, това включва и доста риск, тъй като предложенията доста често са шаблонни и това не винаги може да носи успех. При отварянето на страницата на бонуса ще видите предложени определен брой колонки за всеки един ден. Обичайно бройката спокойно може да стигне до 10 и нагоре в най-силните дни, така че не е изключено и да си харесате поне един вариант, а защо не и повече.

 

Какви колонки предоставя Bwin?

 

Доста често, особено в събота и неделя, когато срещите от цяла Европа изобилстват, тези множествени комбинации включват по 3 мача от дадена държава. Обичайната практика е това да са срещи от по-големите европейски първенства – Англия, Франция, Испания, Нидерландия, Германия, Италия и прочие, но понякога биват интегрирани и предложения от Гърция и други подобни страни. Вторият вариант за действие е операторът да избере по един мач от различни първенства, като бройката отново не надвишава три обичайно. Това е напълно достатъчно, за да оформи стабилен коефициент, на който всеки клиент да е доволен.

 

Как са коефициентите при офертата Combi+ от Биуин?

 

Не само, че букмейкърът се опитва да ви улесни живота, подбирайки за вас предложенията, но заедно с това успява да предостави и завишени коефициенти. Една колонка, която в нормални условия е на стойност 3 коефициент, например, може сега да бъде вдигната до 4 или нагоре само защото е част от тази промоционална секция. Това ще увеличи интереса на залагащите, дори и рискът на някои от офертите да е доста завишен.

 

Ограничения няма за това кой може да се възползва от тези опции. Всеки клиент може да заложи определена сума на избрана от него колонка, като единственото условие е да има активен профил в сайта на Bwin. Разбира се, подобни ограничения е възможно да настъпят главно, ако имате някакви наложени лимити по други линии, свързани с активността ви в секция футбол. Най-често е възможно да не бъдете ограничени да не играете с повече от определена сума, което също така ще ви попречи да се възползвате в пълна степен от настоящето предложение на Bwin. За всички останали обаче няма да има трудности.

 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *