С бели гълъби и балони в бяло, зелено и червено на Първа пролет верига „Асклепий“ откри новата си аптека

Обектът се нарича „Габровски“ заради близостта му с едноименния парк

 

НАЙ-ГОЛЯМАТА В РЕГИОНА ВЕРИГА АПТЕКИ – „АСКЛЕПИЙ“, ВЕЧЕ РАЗПОЛАГА СЪС СЕДМИ МОДЕРЕН И КОКЕТЕН ОБЕКТ. Стартът му бе даден с пускане на бели гълъби на свобода, каквато традиция спазват от фирмата – лидер във фармацевтичния бранш, при откриването на нов обект. Дейността на „Габровски“, както се нарича новата аптека, започна на Първа пролет с надежда, че ще донесе здраве и благополучие на клиентите, уверени са собствениците. В небето полетяха и три снопа с балони в бяло, зелено и червено, а всички гости и преминаващи получиха знаменца с българския флаг.

Отец Асен освети най-новия член в семейството на „Асклепий“, благослови екипа и пожела на всички, които пристъпят прага на обекта, да открият изцеление на болките и страданията си. Собственикът Стефан Згурев поднесе подарък – икона на св. Иван Рилски Чудотворец, която да бди над колектива и клиентите. Увери, че служителите, замесени в създаването на обект „Габровски“, са положили огромни усилия за това хората, които търсят помощ тук, да усещат грижа, подкрепа и съпричастност.

„Продължаваме да следваме нашата политика за максимална грижа към клиентите – местоположение, работно време, снабдяване, обслужване, разнообразие. А с любов и доброта животът става по-хубав, трудностите по-леки, както и работата ни по-ефективна! Доближаваме услугата, която предлагаме, по-близо до хората в района, в който дълго време не е имало аптека.

Положихме много усилия, за да я направим по най-добрия начин, залагайки на успешно приети досега качества и тенденции, които предлагаме. Великотърновци заслужават това“, заяви Згурев.

Той посочи още, че в новата аптека се запазва досегашната ценова политика и сътрудничеството със Здравната каса. Аптеката ще разполага с много широка гама продукти, лекарства, медицинска козметика, хранителни добавки, детски храни, консумативи и т.н., а нелекарствените продукти са изложени за свободен достъп.

„Преди година отпразнувахме своята 30-годишна история и развитие. Гордеем се с това, но оценяваме, че е и голяма отговорност и задължение. Велико Търново е нашият град и ние, семейство „Асклепий“, ще продължаваме да даваме на хората най-доброто, на което сме способни“, допълни собственикът.

„В новия ни обект продължаваме тенденцията подредбата на добавките да е по брандове. Така хората могат да се ориентират за нови продукти на предпочитаната от тях фирма. Стараем се всеки обект да има специфика в зареждането и характерни за него неща. Предлагаме и опция за поръчка на артикул, който липсва, и доставката му в аптеката до 24 часа“, уведоми фармацевтът и административен управител Яна Узунова.

„Асклепий Габровски“ ще работи от 7:30 до 20:30 ч. през делничните дни, в събота от 9:00 до 19:00 ч., а неделя ще бъде почивен ден.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *