Забава и знание

Как се печели 1/2 милион от Palmsbet bonus Спортен джакпот

Любителите на спортните залози рядко са свикнали да се борят за джакпот, тъй като обичайно видът на наградите и предложенията в рамките на хазартните сайтове е съвсем различен. В това отношение обаче Palmsbet bonus определено предлага нещо революционно, с което малко от конкурентите могат действително да се съревновават. Става дума за спортен джакпот, който може да гарантира на един щастливец награда от половин милион лева, както и награди за още няколко специалисти. Как е възможно това? Разберете в следващите редове.

 

Какво представлява Palms Bet спортен джакпот?

 

Идеята е, че за всеки уикенд в продължения на доста месеци брандът ще подбира за своите клиенти 15 футболни мача от всички най-големи първенства в Европа, за да изпита вашите знания, но и за да ви даде шанс да постигнете нещо впечатляващо. Операторът изисква от вас да давате прогнози за всяка една среща, като има един детайл – тези прогнози може да са само във форма победа за домакина, победа за госта или хикс. За всяка прогноза влизате с по 1 лев, като Палмсбет предвижда и още едно улеснение. Потребителите може да влязат отделно с по още един лев с втора прогноза за мача, за да се подсигурят, което увеличава допълнително шансовете за успех. Двубоите обичайно са от съботния и неделния ден, така че ще трябва да изчакате малко повече, за да видите дали ще сте сред печелившите.

 

Какви са наградите в Палмс Бет спортен джакпот?

 

Какво вече уточнихме, голямата награда е на стойност половин милион лева и наистина изисква грандиозни познания, за да бъде взета. Все пак, компанията предвижда утешителни награди за тези, които се справят на много високо ниво. При 14 познати залога ще ви бъдат връчени 10 хиляди лева, при 13 – 2 хиляди, при 12 – 200, при 11 – 50, а при 10 – 50 безплатни завъртания за казиното на компанията. Виждате, че букмейкърът се е постарал да даде възможност на максимално широк кръг участници да се поздравят с някакъв успех.

 

Има ли други условия за за Palms Bet спортен джакпот?

 

Брандът уточнява, че в случай на прекратен или отложен мач той няма да бъде смятан като уреден, като ще се вземат предвид само останалите 14 срещи. При това положение няма да бъде изплащан джакпот от половин милион за съответната седмица, а клиентите ще трябва да се задоволят с останалите по сила награди. Всеки регистриран потребител на Палмс Бет може да се включи по всяко време в играта, без други ограничения. Разбира се, важно е в даден момент да сте успели да извършите задължителната верификация, тъй като без нея цялостно акаунтът ви има вариант да бъде ограничен и лишен от част от жизнеността си, докато не се извърши това действие. При липсва на подобни ограничения обаче всеки потребител участва наравно.

 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *