Хороскоп за месец март

През месец март се отваря страница на ново време, на внезапни промени

 

Март – наближава дългоочакваната пролет. Това е месецът, който посрещаме с щастливи пожелания за здраве и късмет, връзвайки мартенички на ръцете на близките си. Месец на надеждата и копнежите по наближаващата пролет. Към всичко това този март можем да прибавим и всичките промени, които предстоят да ни се случат или да се задвижат по незнаен за нас начин. Не си мислете, че всичко ще е същото както преди. Две бавнодвижещи се планети предстои да сменят зодиакалните знаци, в които се движат. Първо Сатурн ще навлезе в Риби на 7 март. А на 24 март ще осъмнем с Плутон във Водолей. Този месец отваря страница на ново време, което тепърва ще се разстила по пътя ни напред. Сатурн в Риби ще отключи милосърдието на хората с по-високи доходи, които лека-полека ще започнат да са по-благотворителни и да раздават част от средствата си на хора в нужда. Навлизането на Плутон във Водолей ще се усети от всички хора на планетата. Неговият вятър на промяната ще дойде внезапно, съвсем непланирано и ще ни изненада, като ни грабне във вихрушката и ще ни вдигне във въздуха със зашеметяваща скорост. Звучи като предсказание от бъдещи фантастични времена, но точно тези времена са се затичали към нас. Преструктурирайте се, внедрете новаторски технологии в бизнеса си, научете се да вършите работата си колкото се може по-механизирано и компютъризирано, за да не се окаже след съвсем кратко време, че вашата конкурентоспособност е паднала точно заради нежеланието ви да вървите напред с технологиите.


ОВЕН

Идват промени

 

През март вие ще бъдете доста хаотични в действията си. Движението на Слънцето в Риби ви прави недисциплинирани, отвеяни и на моменти – мързеливи. Трудно ще ви бъде да се концентрирате в една-единствена цел. Ще ви се почива и това е причината да пропускате ценно време, в което можете да пренастроите своите мисловни антени към идващото ново време. А то е безмилостно както към всички останали знаци, така и към вас. Сатурн навлиза в Риби, откъдето ще декларира изискването си към вас да сте по-консервативни и пестеливи в сферата на финансите в следващите две-три години. Плутон навлиза във Водолей, откъдето ще започне трансформацията ви в социален и личностен план. Възможно е да ви се наложи да общувате с хора, до които никога не сте имали досег. Ежедневието ви върви към промяна, така че се подгответе за това.


ТЕЛЕЦ

Частен бизнес

 

През март настъпва голямото изместване на планети, което няма как да не се отрази и на вас. Сатурн навлиза в Риби и заема място в хороскопа ви, отредено отново за социалните срещи. Но този път те ще са на по-високо ниво. Не е изключено да привлечете нови делови партньори, да се захванете с частен бизнес и да успеете. Защото контактите ще ви насърчат. След 17 март Венера навлиза във вашия знак. Чака ви благоденствие, плодородие, мир и любов. Винаги, когато Венера гостува във вашия знак, времето и за вас, и за всички хора на планетата, е благодатно. На 24 март Плутон навлиза във Водолей и изисква да промените отношението си към работата. Ако до този момент сте имали работно време, което сте спазвали, сега, ако започнете частен бизнес, границите между лично и свободно време ще се размият.


БЛИЗНАЦИ

Идва нещо ново

 

Март е месецът, в който на небето се осъществява голямо планетарно разместване. Сатурн ще навлезе в Риби, откъдето ще започне да ви провокира с различни по трудност отговорности и така ще е в следващите една-две години. Не му се сърдете. Неговата цел е да ви научи на устойчивост и гъвкавост. Плутон се измества във Водолей – една добра новина за вас и хората покрай вас. Най-накрая нещо, което ви тормозеше психически, ще отпадне от плещите ви. Ще почувствате освобождаването още през първото полугодие на годината. Е, това ще е и центърът на прогнозата. Всъщност, след като отпадне големият психически проблем, в живота ви ще е по-ведро и щастливо. Радвайте се на всеки момент. И приемете всички промени, които ви се случват. Гледайте напред, а не назад. Възможно е да ви се наложи да се преквалифицирате и да учите нещо ново, модерно. Така трябва, за да се впишете в новата обстановка, в която ще попаднете съвсем скоро.


РАК

Бизнес без измами

 

През по-голямата част от март Слънцето се движи в Риби и оттам ви зарежда с положителна енергия и добри възможности за растеж и развитие. Венера заема място в хороскопа ви, което е отредено за вашите по-сериозни професионални планове и тези, свързани с хората, от които зависи успехът ви. Сатурн навлиза в Риби и не само през март, а и през следващите две години ще ви дарява добра енергия, тръгнете ли да осъществявате свои професионални проекти. Имате неговата подкрепа. Внимавайте обаче, защото на 24 март Плутон се измества във Водолей, което не е най-доброто положение, особено ако действате задкулисно и чрез измами. Тоест, за да имате успех, за да градите добра кариера или личен бизнес, действайте прозрачно, чистоплътно и честно, независимо че това ще ви струва по-скъпо откъм данъци и такси. В новото време, което предстои – време на технически и изкуственоинтелектуален подем, неплатените данъци ще са по-скоро мит, защото изкуственият интелект ще знае в реално време какво печелите и каква част от него дължите на звената над себе си.


ЛЪВ

Реконструкции и промени

 

Ще започнете месеца с широки пръсти, защото движението на Венера в Овен ви помага да се наслаждавате на всеки един ден така, сякаш той е единствен. Сякаш няма да има утре. На 7 март обаче Сатурн навлиза в Риби и е възможно да хвърли сянка в зона от хороскопа ви, която е отговорна за вашите лични финанси и шансовете да спестявате. Не е изключено дори да се наложи да нарушите някои от спестяванията си, за да продължите да поддържате същия стандарт, на който сте свикнали. Помислете за допълнителна работа или такава, която ще ви дава повече доходи, за да наваксате темпа на инфлацията. А при вас този темп ще се усеща доста сериозно. На 24 март Плутон ще навлезе във Водолей, за да реконструира взаимоотношенията ви със заобикалящия ви свят. Ще започнат промени в отношенията ви с половинката, ще преминат към отношенията ви с деловите и бизнеспартньорите, за да се стигне до цялостните ви отношения с приятелските кръгове и ежедневните ви контакти. Започват реновации, ремонти, ще заменяте някого, слагайки го на мястото на другиго… Няма да ви е лесно, но това са тенденциите и вие трябва да сте наясно с тях.


ДЕВА

Време за преквалификация

 

Март е времето на вашето поредно годишно пробуждане. Ще ви се наложи да мислите за много неща, да вземате важни решения и да сте ангажирани както с деловите си въпроси, така и с лични проблеми, които не търпят отлагане. През първата половина от месеца Венера ви прави резервирани, докачливи и ревниви, но след това нещата се освобождават, а с идването на Първа пролет при вас започва период на реновации и реконструкции, от които няма как да избягате. Сатурн навлиза в Риби и през следващите две години той ще е в опозиция на знака ви, изпращайки различни провокации, на които трябва да устоявате. Бъдете готови за предизвикателства в сферата на частния бизнес и работата ви, затова се подготвяйте с курсове, преквалификации и прочее, за да сте достатъчно конкурентноспособни. Започнете да мислите още отсега по този въпрос, за да сте подготвени отдалеч.


ВЕЗНИ

Приемете новото време

 

През март Сатурн навлиза в Риби и ще започне да преподрежда вашите взаимоотношения в колективния кръг. Ще ви „трупне“ още няколко извънредни ангажимента с дългосрочен характер и така ще запълни остатъка от годината ви с работа и задачи. Пазете здравето си не като пиете лекарства и ходите за щяло и нещяло на лекар, а като приемате повече качествена храна и започнете да спортувате. Да, ако в момента не спортувате, е време да внедрите тази дейност в рутинния си график за новата година. Плутон навлиза във Водолей, което положение всъщност ще бъде благоприятно за вас и ще ви дарява късмет и любов. Но и сериозно ще трансформира личния ви живот в годините напред, така че нещата, каквито са днес, едва ли ще са същите след няколко години… Трансформацията е неизбежна и ще се случва както с вас, така и с хората около вас. Просто вече заживяваме в ново време и нямаме друг избор, освен да го приемем и да се внедрим в него. С пълна сила това важи и за вас.


СКОРПИОН

Сила и възможности

 

Март – един доста интересен месец не само за вас, а и за всички хора на земята. Две са основните планети, които ще дадат отражение в хороскопа ви. Те ще дадат първия тон на мелодия, която ще звучи в ежедневието ви не само в март, а и през следващите няколко години. На 7 март Сатурн навлиза в Риби, а това за вас ще е едно изключително благоприятно негово положение, защото през следващите две години ще ви дарява със сила и упоритост. Ще ви награждава, когато положите усилия и ще ви насърчава, когато ви е трудно. Плутон, вашата планета управител навлиза във Водолей на 24 март, откъдето ще започне да трансформира лека-полека мирогледа ви относно дом, семейство, близки хора, прекарване на време с тях. Възможно е отговорностите ви в сферата на семейството, дома и вашите близки да се увеличават постепенно. Преразгледайте приходите и разходите си, вижте състоянието на спестяванията си и се погрижете за тях.


СТРЕЛЕЦ

Влизате в час

 

От вас се иска да бъдете иновативни, да гледате напред и да си правите планове не само за месец напред, а и за години. На 7 март Сатурн навлиза в Риби и оттам той ще направи житейска ревизия. В следващите две години вие ще сте под негово „наблюдение“. Когато сгрешите, ще ви наказва. Когато действате правилно, ще ви награждава. Плутон също сменя знака си. На 24 март навлиза във Водолей. Неговата задача спрямо вас ще бъде да трансформира изцяло социалния ви живот и начина, по който общувате с другите. Нещо във взаимоотношенията ви ще се промени, нещо в комуникацията ви в приятелските кръгове ще бъде по друг, по-различен начин. Бъдете в час с новите технологии и всички иновации около себе си, за да сте конкурентоспособни и да се развивате. Назадничавите сред вас ще бъдат „избутани“ в ъгъла до момента, в който сами не осъзнаят, че ако не приемат промените, винаги ще бъдат възприемани като аутсайдери. А вие не искате да сте такива, нали?


КОЗИРОГ

Впишете се в колектива

 

През по-голямата част от март Слънцето се движи в сектор от хороскопа ви, който отговаря за социалната ви среда, контакти и взаимоотношения, откъдето прави месеца доста силно активен в тази сфера. Целите си можете да постигате чрез хората и чрез доброто си отношение към тях. На 7 март Сатурн ще навлезе от Водолей в Риби. Времето, в което изпитвахте известни финансови затруднения, изтече. Сега е важно да управлявате добре инвестициите си и да правите така, че парите ви да работят и да изкарват нови пари. Ще се променят нагласите ви в личен план и в сферата на социалния ви живот. Ще започнете да общувате с хора, които са ви от полза и с които можете да имате общо професионално бъдеще. Плутон също сменя знака си и навлиза във Водолей. Оттам той ще ви покаже, че за да успявате, не трябва да играете като единаци, а е важно да се социализирате и да постигате общи за колектива цели. Само така ще успеете.


ВОДОЛЕЙ

Затегнете коланите

 

За вас март е месец на пробуждането и първите промени, които ще ви се случат и които ще формират по-нататъшния ви живот. Да, светът вътре във вас и покрай вас няма да е същият, какъвто го познавахте до този момент. Всичко тече, всичко се променя, но за много кратко време вие ще усетите значителни промени, които ще се окажат и съдбоносни. Сатурн навлиза в Риби в първите дни от месеца, за да ви направи по-дисциплинирани в сферата на разходите и инвестициите. Може би е добра идея да сте по-консервативни и да се научите да спестявате по-ефективно, за да „завържете“ следващите няколко години. Уран навлиза в знака ви в края на месеца и ще постави началото на нов сезон в живота ви. Сезон, който ще се разстила в следващите двайсетина години. Така че подгответе се, затегнете коланите и нека пътуването започне сега!


РИБИ

Нов цикъл

 

През март освен че ще празнувате щастливо своите рождени дни, пожелавайки си здраве, щастие и късмет, Сатурн ще ви дойде на гости. На 7 март той навлиза в Риби, обуславяйки началото на ваш нов 25-годишен личен цикъл. Така че внимавайте какви начала ще поставите през март, защото искате или не, те ще се вплитат в действията ви дълго време занапред. Плутон също сменя своя знак и навлиза във Водолей. Оттам той ще ви помогне да подсилите своето подсъзнание и да добиете ментална сила. Е, ще станете една идея по-чувствителни и сантиментални, но ние всички сме свикнали да ви виждаме такива. Лошото е, че ще преживявате всичко, което ви се случва, прекалено навътре в душите си. И не е зле да намерите начин, по който да разтоварвате своята психика, за да не трупате негативни мисли. Нептун все още е във вашия знак и ви поставя в центъра на вниманието, когато някой търси важни и мъдри съвети. Отново ще помагате, но намерете някой, на когото можете да се доверите и в трудни моменти той също да ви помогне.

 

Тодор Емилов – Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *