Нов магазин в старата столица ще радва запалените риболовци

Риболовният магазин „Янтра Фишинг“ отвори врати на големия църковен празник Благовещение с тържествено освещаване от отец Георги. На събитието присъстваха над 60 души, които след церемонията с нетърпение влязоха да разгледат разнообразието от риболовни артикули. Още от самото начало магазинът спечели първите си почитатели с голямото разнообразие от риболовни принадлежности, стръв и захранки. „Янтра Фишинг“ ще радва всички любители на риболова с богата гама от продукти за различните видове риболов.

Новооткритият обект се намира на удобно място, между „Лидъл” и „Практикер”, на улица „Димитър Благоев” 6 Г. Непосредствено до него е разположен обширен безплатен паркинг.

ТОВА, КОЕТО ОТЛИЧАВА „ЯНТРА ФИШИНГ“, СА ПРОДУКТИТЕ НА РЕНОМИРАНИ БРАНДОВЕ като: Timarmix, Fox, Matrix, Relax, Ryobi и др.

Само тук в старата столица се предлагат и изделия на известните унгарски марки Haldorado и Team Feeder by Dome, чийто създател е самият Доме Габор – световният шампион по метода „Фидер” риболов за 2019 г.

Също така магазинът залага и на родното, предлагайки цялата серия на марката Smax, популярна както в България, така и отвъд нашите граници – в Румъния, Унгария, а отскоро и в Словения, като се е наложила с високото си качество и същевременно на достъпна цена.

В магазина можете да откриете продукти на марката GMS, произведени във Велико Търново от отбора по шаранджийски риболов Bolyari Carp Team, които са носители на множество купи от национални състезания.

ЗА УДОБСТВО НА СВОИТЕ КЛИЕНТИ РИБОЛОВЕН МАГАЗИН „ЯНТРА ФИШИНГ“ ЩЕ СТАРТИРА И ОНЛАЙН МАГАЗИН: www.yantrafishing.bg, от който клиентите ще могат да правят поръчки и да получават избраните продукти на място в магазина или до избран от тях адрес в цялата страна. Поръчки могат да се правят и от Фейсбук страницата на магазина: Yantra Fishing – Риболовен Магазин.

Основателите на новооткрития риболовен магазин са млади и запалени риболовци, заредени с множество идеи и ентусиазъм и не крият това, че този магазин е сбъдната тяхна мечта. Те споделят, че планират организирането на събития за популяризиране на спортния риболов при най-малките, както и ще спомагат за акции по почистване и зарибяване на водоеми и опазване на рибното богатство.

Екипът на „Янтра Фишинг“ ви пожелава наслука!

 

За контакти:

Адрес: Велико Търново, ул. „Димитър Благоев” 6 Г

Тел. 0884 933 993.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *