Забава и знание

bwin те предизвиква: Покажи дали си голям фен

Всеки футболен запалянко навярно неизменно иска да изтъкне своята лоялност към избрания от него клуб, като това може да се случва под всякаква форма и във всякакви ситуации. Както се оказва, в някои случай може да носи и необходимите дивиденти. Една от бетинг компаниите с най-голям стаж на българския пазар – Bwin, е измислил промоционално предложение, с което да предизвика „фенщината“ у всеки футболен почитател. Офертата „Покажи дали си голям фен“ набира все по-голяма популярност, а в следващите редове ще се опитваме да изтъкнем някои от важните нейни характеристики, които може да заинтригуват българските фенове на клубния футбол.

 

Къде се намира опцията „Покажи дали си голям фен“ от Bwin?

 

При влизането на платформата на компанията трябва да се насочите към секция промоции, където са изложени всички актуални предложения за клиентите на Биуин. Тази е наредена на второ място, веднага след началния бонус за спорт. Ако искате да се осведомите в детайли за съдържанието на офертата, може да натиснете на „научете повече“. Самото описание не е особено подробно обаче, така че едва когато решите да се възползвате от предложението ще имате възможност да разберете пълния обем от функции, които ще ви бъдат предоставени.

 

Какво представлява промоцията от Bwin?

 

Офертата е насочена специално към феновете на българския футбол, за да се покаже принадлежност към страната. Всеки запалянко, който се усеща свързан с български тим, ще може да се възползва. Единствено трябва да влезете в своя акаунт в bwin и оттам насетне да избере любимия си футболен клуб. На момента това ще отключи индивидуализиран пакет от оферти, насочени изцяло към вас.

 

Bwin не упоменава конкретно за какви опции става дума, но те със сигурност са с цел улесняване на бетинг стратегията ви, както и за даването на по-добър шанс да получите нещо безплатно от бранда. Кръговете в efbet Лига започват отново да вървят с бързо темпо, което значи, че може да разчитате на подобни предложения всяка една седмица.

 

В рамките на съдържанието на предложението навярно ще има подсилени коефициенти, свързани със залози за представянето на вашия клуб. Отделно, не е изключено да намерите редовно и безплатни залози за някои по-значителни сблъсъци, в които участва и вашия тим. Това особено важи, ако става дума за големи дербита срещу преки конкуренти и прочие.  Всичко това е с цел да получите възможност да печелите по по-лесен начин от силните представяния на избрания отбор!

 

Компанията за момента не споменава с каква дължина на валидност е офертата, но се предполага, че на първо време ще е до края на настоящата кампания в efbet Лига, която завършва през месец май. Това дава достатъчно време, за да се насладите на всичките налични опции, а ако играта пожъне очаквания успех, няма да е изненада да има продължение и през следващата кампания.

 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *