Забава и знание

MAXBONUS е новият актуален бонус код за ефбет

Бонусите са задължителна част от портфолиото на всеки хазартен сайт, който иска да поддържа интереса на своите клиенти жив за достатъчно дълъг период от време. Това е урок, който повечето компании в сферата разбират отлично. От тази гледна точка Ефбет начален бонус е сред доста интересните оферти на пазара у нас. Това е класическо стартово предложение, което цели да приветства всеки нов потребител, който направи регистрация. В следващите редове ще погледнем в детайли как може да се възползвате и вие от тази оферта, използвайки и новия бонус код – MAXBONUS.

 

Какъв е размерът на началния бонус на efbet?

 

Опцията включва възможност да получите до 200 лева под формата на начален бонус от efbet. Размерът на този бонус зависи от това колко депозирате първоначално. Минимумът, който изисква брандът, е 10 лева. Ако се решите на такава сума, то ще получите само 10 лева бонус. При входиране на 200 лева оттам насетне ще получите 100% от тази сума, съответно още 200 лева, след което вече сте готови за своята игра, като трябва да спазите определените условия за развъртане, за да може след това и да извършите теглене на наличните суми по акаунта ви.

 

Мога ли да получа бонус от efbet през мобилното приложение?

 

Както е известно, efbet има от доста години вече добре разработено мобилно приложение, което да помага на клиентите да могат по по-лесен начин да се възползват от всичките предложения и функционалности, предлагани от букмейкъра. Това включва и възможност да получите стартова бонус през телефона, като процедурата по никакъв начин не се различава от това, което споменахме в горните редове. Отново зависи от първия ви депозит, а след това може да започнете същинската игра.

 

Бонус код MAXBONUS от efbet

 

Получаването на стартовото предложение вече е още по-лесно, ако се възползвате от нови бонус код – MAXBONUS. Ефбет е поредният оператор, който решава, че е добра идея да прибегне до употребата на тази форма. Така клиентите само трябва да въведат кода по време на регистрацията си или при първото си влизане в новосъздадения акаунт, а след това останалите стъпки са подобни на гореописаните. Ще получите и съобщение в рамките на своя профил, което ви информира, че средствата вече са налични по сметката ви.

 

Какви са условията за превъртане на стартовия бонус на efbet?

 

Всеки подобен бонус трябва да бъде превъртян, преди да можете да теглите печалба от сайта на efbet. Това не се различава и тук, а условията всъщност са сравнително добри за тази цел. Общата сума от депозита и бонуса трябва да се развърти само 3 пъти, което по-малко от стойността при повечето конкуренти. Освен това за квалифициращ се смята всеки залог, който е на стойност от поне 1.20. Разбира се, това е доста ниска линия за ставка, така че надали ще бъдете затруднени.

 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *