Забава и знание

Nostrabet Tipster League – Игра с футболни прогнози

Футболните запалянковци винаги искат да дават своите прогнози, независимо дали става дума за залагане, или просто за надпревара между приятели. Вече обаче има още една платформа за изява на всеки, който гори от желание да покаже своите знания. Сайтът Nostrabet е сред порталите за футболни прогнози у нас, където всекидневно ще намерите обосновани предложения от професионалисти за мачове от целия свят. За втора поредна година, също така, се организира и така наречената Nostrabet Tipster League, която дава шанс на всеки да влезе в битката за награди. В следващите редове ще представим и част от правилата.

 

Как мога да участвам в Nostrabet Tipster League?

 

Участието е напълно безплатно за всеки, който желае. Нужна е единствено да направите бърза и неангажираща регистрация в сайта на Nostrabet, без да е необходимо да давате ваши лични данни. Оттам насетне решението е във ваши ръце дали, кога, на какви мачове и с колко точки да играете. Всичко е напълно безплатно, така че рискувате нищо, но наградите същевременно са много примамливи.

 

Какъв е регламентът на Nostrabet Tipster League?

 

При регистрацията си в сайта организаторите веднага ще ви предоставят определен брой точки, с които да започнете своята надпревара. Тези стартови точки се обновяват в началото на всеки месец, за да може дори и да не сте се представили на ниво в даден период отново да имате възможност да печелите след това. Броят точки, който може да получите за старт, варира от 25 до 100 в зависимост от постиженията ви в предишните месеци.

 

Генерално, играта обхваща целия футболен сезон и дава възможност на всеки да прави залози с различен брой точки на определени футболни мачове, които са част от портфолиото на Nostrabet. Всички най-големи първенства са включени, както и повечето средноевропейски такива. Южноамериканските клубни надпревари също не са пропуснати, тъй като е ясно, че има много почитатели на футбола на този континент.

 

Сайтът предоставя награди не само за генералното класиране, което завършва през месец май, но и за всеки отделен месец. Това означава, че през цели 9 месеца на всяка година имате възможност да се състезавате за определени награди, които ще намерите на първата страница на сайта, след като скролнете надолу.

 

Професионалните типстери на помощ

 

В рамките на секция „Прогнози“ в Nostrabet ще намерите не само всички първенства и мачове, на които може да поставяте прогнози, но и професионални препоръки на типстерите на платформата. Те дават всекидневни прогнози за почти всички първенства от портфолиото на сайта, давайки насоки, които може да са полезни на всеки участник в надпреварата. Всички тези прогнози са напълно безплатни, но пък с достатъчно висока успеваемост, за да са достоверни. Всичко това се прави с цел предоставянето на максимален шанс за успех на всеки потребител, като трябва да се има предвид, че гаранция за успех няма.

 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *