Култура

Габровският Приказливко гостува на Театър ВЕСЕЛ

В съботния афиш на Куклен театър ВЕСЕЛ, на 8 април от 11,00 часа в читалище „Искра” в старата столица, театърът домакин покани най-новия спектакъл на талантливата актьорска трупа на Драматичен театър „Рачо Стоянов“ – Габрово. Габровските актьори от „Приказливко в страната на думите“ за пореден път ще очароват със своя талант търновските си почитатели.

Автор на текста и режисьор на постановката е Валерия Минева, сценографията и куклите са дело на Славка Георгиева. Музиката е написана от Ян Руменин. Участват актьорите Силвия Боева/Надежда Петкова, Любен Попов, Гордан Коев и Валерия Минева (гост-актьор).

Спектакълът „Приказливко в страната на думите“ среща зрителите с чудния свят на думите и обещанията, които даваме с тях. Приказливко, попада в   чудния им свят и разбира колко голяма е тяхната сила. Той ще каже на децата,  че трябва  много да внимават,  когато  говорят и когато обещават.  Защото понякога думите нараняват. А обещанията трябва да се изпълняват…

Проектът „Съботни спектакли за семейна публика“ на Куклен театър ВЕСЕЛ се реализира с любезната подкрепа на Община Велико Търново и в партньорство с читалище „Искра“ в старата столица. За допълнителна информация – 0878 790 549.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *