Спорт

Фен Клуб ЕТЪР с апел: „Нека Габрово полилавее, а песните ни да се чуят чак на връх Шипка!!!“

Агитката на „Етър ВТ“ готви масово посещение на гостуването на „Етър ВТ“ на „Янтра 2019“ в Габрово. Очаква се близо 200 „виолетови“ фенове да подкрепят отбора от трибуните на стадион „Христо Ботев“. Мачът е в събота от 15:00 часа.

Фен Клуб ЕТЪР и организираните привърженици на отбора отправят призив към всички виолетови фенове за масова подкрепа в предстоящия двубой от Втория ешелон, в най-близката и удобна дестинация – Габрово!
Боляри, нека за пореден път засвидетелстваме любовта си към отбора на Велико Търново и да подкрепим мощно виолетовите по пътя им към завръщане в елита! Всеки мач от тук до края е финал, напрежението е голямо, защото никой не иска да преживее миналогодишното разочарование! Ние заставаме зад отбора и знаем, че най-доброто, което можем да направим в момента е да го подкрепяме безрезервно във всеки мач до постигането на целта! А Ние вярваме, че заедно ще я постигнем и още от новия сезон ще мерим сили с най-добрите на ,,Ивайло”!

Габрово е най-удобната и близка дестинация в групата. Денят е събота, а началния час е 15:00!
ЕТЪР е отбор, който винаги има високи цели, за това и привържениците имат високи очаквания към него! Но да не забравяме, че сме силни и полезни тогава, когато трансформираме енергията си в подкрепа и пълно себераздаване на трибуните, колкото и да боли понякога!

Мачът ще бъде тежък, победата е нужна и на двата тима, но Ние отиваме, за да я вземем и вярваме, че точно дванадесетият играч ще има най-сериозна роля в мача!

В събота Ви очакваме на стадион ,,Христо Ботев”. Нека Габрово полилавее, а песните ни да се чуят чак на връх Шипка!!!

Само ЕТЪР! Сега и ЗАВИНАГИ!!!

С уважение: Фен Клуб ЕТЪР

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *