Забава и знание

Как да си направим Sesame регистрация онлайн?

Онлайн сайтът за залози на Сезам е сред най-добрите на българския пазар. Компанията се е фокусирала върху професионално обслужване на клиентите и разнообразие от игри и възможности за залози. За да изпробвате продукта, е необходима Sesame регистрация онлайн, която става бързо и в рамките на няколко минути. След създаването на акаунт, клиентите ще имат достъп до богатото портфолио от игри, атрактивни бонуси, промоции и специални коефициенти. Актуална информация за всичко, играчите могат да получават и чрез известия.

 

Как се прави регистрация в онлайн платформата на сезам? Това става в няколко основни стъпки. След като заредите сайта, отивате в горния десен ъгъл, където се намира бутонът “Нов клиент”. За да се отличава от останалите секции, той е оцветен в жълт цвят. След като кликнете върху него, започва и същинският процес по Създаване на акаунт. При попълването на формуляра за регистрация, клиентите е необходимо да предоставят лични данни. В първия формуляр се въвежда потребителско име, парола, потвърждение на парола, избор на гражданство, ЕГН, име и фамилия. След успешното попълване на тези полета, системата ще Ви допусне до следващия етап. Там в полетата трябва да въведете избор на валута в лева или евро, валиден имейл, телефонен номер, град, адрес и партньорски код, който не е задължителен. Нашият съвет е при създаването на акаунт, да въведе промо бонус код, който за в бъдеще ще Ви осигури пълен достъп до всички бонуси на хазартния оператор. Възможно е бонус кодът да се въведе и на по-късен етап.

 

След попълване на всички полета, клиентите ще трябва да потвърдят, че имат навършени 18 години и да се съгласят с правилата и условията на сайта. Системата ще изисква при регистрация да отбележите и дали сте “Видна политическа личност”. Брандът е предоставил и допълнителна абонаментна опция за информиране за актуални оферти, новини за бонуси и безплатни игри. Това става чрез известия по имейл, SMS или обаждане на телефонен номер. Тези преференции могат да се променят по всяко време, ако вече не желаете да получавате известия. При успешно попълване на всички полета, остава да кликнете върху бутона “Регистрация”. Самата регистрация може да се направи и през мобилно устройство. Отварянето на игрална сметка в Sesame mobile става по същия начин, както през десктоп версията на сайта. Системата ще изисква от Вас да попълните същата информация, за което ще Ви е необходимо минута-две.

 

След завършването на процеса по регистрация, трябва да активирате акаунта си. За този процес ще имате 24 часа. Ако информацията е коректно въведена, на предоставения от Вас email адрес ще получите линк за активация, който ще е валиден 24 часа. Необходимо е да последвате линка, след което Вашият акаунт ще бъде активиран.

 

Друг важен процес е верификацията. Чрез тази процедура  регистрираният потребител се легализира пред хазартната компания. Всеки лицензиран оператор ще го изиска от Вас. Не е задължително верификацията да стане веднага след регистрация, но е препоръчително да не се бавите с този процес. Верифицирането на Вашия профил е необходимо, ако заявите желание да изтеглите печалби от игралната сметка. Как става процесът по верификация? Влизате във Вашия профил и избирате опцията за настройка на акаунта. Отивате в раздела “Моят профил” и след това кликвате върху “Верификация”. След това заснемате двустранно документа Ви за самоличност и прикачвате снимковия материал. Верификацията обикновено става в рамките на до 48 часа, но е възможно и доста по-скоро. Дори и да не сте верифицирали профила Ви, ще можете да депозирате средства и да залагате, но няма да имате право да заявявате изплащания на печалби.

 

Регистрация в Sesame.bg има няколко предимства. Получавате достъп до атрактивни бонуси с висока стойност за Спорт и Казино, множество слот игри, богата селекция от спортни залози, популярни функции за залози, удобни методи за депозит и теглене на средства. Като съществен плюс ще отличим и Екипа за обслужване, който е на денонощно разположение на клиентите.

 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *