Забава и знание

Какви начални бонуси дава Sesame? Един от тях се откроява!

Българският хазартен оператор Сезам разполага с атрактивна бонус програма, която се обновява динамично и привлича вниманието на клиентите. В Съкровищницата на сайта ще откриете щедри и различни промоционални предложения за спортни залози, казино игри, месечни турнири и още много други изненади. Една от офертите обаче се откроява от останалите. Това е начален Sesame bonus за eSports залози. Тази промоция ще я намерите единствено при този оператор. Тя е насочена към феновете на FIFA, CS:GO, League of Legends и други популярни игри. Бонусът се получава след регистрация на сайта. След това е необходимо да посетите секцията “Моите оферти” и да го активирате. Предложението е валидно само за залози на електронни спортове.

 

В световен мащаб електронните спортове набират все по-голяма популярност. У нас също има много фенове на този вид състезания. Дори се забелязва една тенденция, че компютърните игри се превръщат в мания за много от играчите, които залагат. eSports са позиционирани в отделна секция на сайта. Операторът предлага различни събития, на които могат да се правят залози и на живо. Live събитията се предават с анимирани схеми и полезна статистика към тях. Коефициентите за тях също са на високо ниво и не са за изпускане.

 

Следвайки тенденциите и интереса на потребителите, Сезам посреща своите нови клиенти с начален бонус именно за електронни спортове. Офертата включва 100% от първия депозит до 250 лева или еквивалент на сумата в евро. Бонусът може да се активира след постъпването на депозита в игралната сметка на потребителя. Активирането на офертата става с бутона “Приеми БОНУСА”, който се намира в менюто “Моите оферти”. Всеки клиент може да грабне промоцията само веднъж. Бонусът е валиден и без да се попълва промоционален промо код. Минималният депозит за тази оферта е определен на 10 лева. Според условията, играчът трябва да има направени и уредени залози в раздела с електронни спортове в размер на 100% от сумата на активиращия депозит. След изпълнението на това условие, ще има право да постави залог със сумата на бонуса. Клиентът разполага и с 10 дни от датата на предлагане на началния бонус, за да депозира средства и да го активира. Операторът е определил 30 дни,  краен срок за разиграване на бонус предложението.

 

Какви са условията за превъртане на бонуса? Всеки играч, който активира начален бонус за eSports, е необходимо да разиграе депозита и предоставената бонус сума поне 6 пъти и то само на събития от раздела за електронни спортове. Избраните събития трябва да са с коефициент не по-малък от 1.50. 100 лева пък е максималната сума на един залог, за да бъде валиден за разиграване на бонуса. Към условията за разиграване на бонуса се зачитат само печеливши или губещи залози. Отменени, анулирани или Cash Out залози, не се зачитат за превъртане на бонус сумата. Няма да се зачитат и залози, направени на пазари със завишен Летящ коефициент. Освен това потребителят няма право да прави повтарящи се залози с парите от бонуса, както и да залага бонус сумата на взаимно свързани пазари или селекции на едно и също събитие, независимо от промяната на коефициента на събитието. Ако размерът на бонус баланса достигне 0.49 лева или по-малко, системата автоматично ще деактивира бонус сумата.

 

Началният бонус за електронни спортове на Sesame определено е различен. Условията и правилата към него са приемливи, като целта е феновете на електронни дисциплини да се забавляват с любимите си игри. С тази и с други бонус оферти, хазартният оператор се стреми да превърне платформата си в привлекателна за играчи с всякакви предпочитания. Освен началните бонуси бихме отличили добрата политика на бранда и към своите лоялни клиенти. Този оператор на онлайн залози заслужава висока оценка за работата, която е свършил по изготвянето на своята бонус програма. Офертите са различни, конкурентни, с високи стойности и несъмнено привличат вниманието на клиентите.

 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *