Забава и знание

В кои Winbet бонус турнири можем да се включим до края на сезона?

Българският хазартен оператор Уинбет предлага разнообразна бонус система на своите клиенти. Изключително популярни са и бонус турнирите, които се промотират от едни от най-известните личности в спорта и шоубизнеса. За тях ще Ви разкажем подробно в този материал. Всички регистрирани играчи могат да участват в Winbet бонус турнирите, но трябва да се съобразят със срока на промоцията. По време на създаване на акаунт не забравяйте да въведете и промо код EFIRBET, който ще Ви осигури достъп до всички актуални промоционални кампании. Според избора, дали ще правите залози на Спорт или Казино игри, в платформата ще откриете доста възможности.

 

На този етап феновете на футбола са най-облагодетелствани. Те могат да се включат в три активни бонус турнира до края на сезона. Онлайн букмейкърът предлага турнирни битки за мачовете от Първа лига, Висшата лига на Англия и Шампионската лига. Нашият анализ ще започне с българския шампионат и посветения на него турнир с общ награден фонд от 100 000 лева. Крайният срок на промоцията е 31 май 2023 година. За този турнир квалифициращи залози са тези, които са направени в секции Спорт и На живо само на двубои от родната Първа лига. Организаторът не е поставил ограничения за минимална сума на залог, минимален коефициент на залог и на броя на поставените залози. Зачитат се единични, множествени залози и системи, както и залози уредени чрез функцията Cash Out. Според правилата не се зачитат залози с бонус средства и направени на мачове с 0% марж. Играчът получава определен брой точки с всеки един залог. Но няма да получи точки, ако нетната му печална е отрицателна. В такъв случай залогът не се зачита за класирането. Класирането се формира спрямо спечеления общ брой точки от всеки играч. Класиране има след всеки един кръг от българското първенство,  където наградата за победителя  е 500 лева. Наградите се дават под формата на free bet, който ще е по сметката на играча до 24 часа след края на съответния кръг. Първенецът в генералното класиране пък ще прибере 7 500 лева.

 

Вторият бонус турнир е Висша лига, който също е с общ награден фонд от 100 000 лева. Както името на състезанието подсказва, участващите клиенти могат да залагат на мачове от Английското първенство. Срокът на кампанията е до 28 май 2023 година. Правилата за залози в този турнир са идентични с този на Първа лига. Единствената разлика е, че победителят в генералното класиране ще прибави към сметката си 8 000 лева за безплатни залози за спортни събития.

 

Шампионска лига е третото бижу в турнирната колекция на Уинбет. Общата награда е 100 000 лева, а срокът на промоцията е до 11 юни 2023 година. Правилата и условията са същите, както в другите два турнира. Класирането е на отделни времеви периоди. Прави се след изиграването на мачовете от елиминационните кръгове. Наградите отново са безплатен залог, като първенецът в генералното класиране получава 7 500 лева, които може да залози на спортни събития от секциите Спорт и На живо.

 

Нашият съвет е да се запознаете с правилата и условията преди да активирате някоя от офертите, свързана с бонус турнирите. Възможно е да бъдат променени във всеки един момент. Освен турнирните бонуси, операторът предлага и над 10 други оферти, специално за спортни събития. Сред тях са възможности за залози на мачове със Завишени коефициенти, Bet Builder, разнообразие от коефициенти за Специални пазари и още много други изненади. Бонус политиката на бранда по отношение на спортните залози е на изключително високо ниво, а подаръци има за всички – нови или вече регистрирани клиенти. Наред с другите услуги, които предлага Winbet, определено се нарежда сред топ букмейкърите на българския пазар.

 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *