Хороскоп

Хороскоп за 16 май

Луната е в Овен, а Меркурий вече е директен. Можете да закупите желаната техника и пособия, които ще ви носят радост, удовлетворение, а и ще ви вършат много повече работа, отколкото ако ги бяхте закупили в последните няколко седмици. Можете да подпишете важните договори и споразумения. Ще усетите прилив на сили и подем. Ако срещате проблеми в общуването с хората, то неминуемо е дошъл моментът да си направите вътрешния анализ и да откриете причината защо и с какво ви дразнят те.

 

ОВЕН

Не се предоверявайте

 

Още сутринта ще заемете центъра на вниманието на работното място, с което ще събудите негативни чувства у колегите, които ви считат за свои конкуренти. Излизате с едни гърди напред пред тях заради идеите, които предлагате. Внимавайте, защото точно днес ще ви поднесат динена кора, за да ви подхлъзнат и провалят. Не се предоверявайте.

 

ТЕЛЕЦ

Довършете нещо

 

Чувствате се добре. В хармония сте със себе си. Денят е чудесен за довършване на нещо малко, старо и изостанало във времето. Не се мъчете да стартирате нови дейности, въпреки че Меркурий вече ви позволява да извършвате крачки напред. Все още опипвате почвата, все още се страхувате от нови намерения.

 

БЛИЗНАЦИ

Нови знания

 

Привличат ви хора с идеи и намерения, които са близки до вашите. Днешният ден ви позволява да общувате и да се запознавате свободно със съмишленици. На работното място ще ви вървят дейности, които изискват общуване, влизане в контакти и разговори. Не стойте зад компютърния екран. Денят ви дава живот и нови знания.

 

РАК

Удовлетворение

 

Хвърлете поглед на текущите си работни ангажименти. Вижте грешките, които сте допуснали към този момент. Точно сега можете да забележите определени пропуски в своята работа и да ги поправите навреме. Денят ви носи щастие, радост в личния живот и социалната сфера. Чувствате се удовлетворени.

 

ЛЪВ

Приемете грешките си

 

Време е да направите равносметка на делата си. Не продължавайте и крачка напред, преди да сте изследвали своето близко минало. То ви носи важни опити и знания. Грешките също носят опитност, редом с болката от факта, че сте ги допуснали. Горделиви сте, няма да се извините за тях или да ги признаете. Направете го поне пред себе си.

 

ДЕВА

Без конфликти

 

Както стана дума вчера, започвате седмицата не с активна работа, а с отмятане на стари задължения, разчистване на сметки и хвърляне един поглед назад с цел анализ и осъзнаване. Днешният ден не е с нищо по-различен. Единственото предупреждение е да не влизате в конфликти, колкото и да ви предизвикват.

 

ВЕЗНИ

Разговори следобед

 

Използвайте часовете сутринта, за да свършите нещо набързо, нещо изостанало и нещо, което можете да вършите самостоятелно. По-социалната част от деня се очертава да е след обедната почивка, когато ви предстоят интересни срещи и възможност да уточните важно обстоятелство на работното място.

 

СКОРПИОН

Не ви е ден

 

Активни сте, но ви липсва ясна и точна цел, към която да насочите енергията и силите си. Действията ви са хаотични, а делата – несистематизирани. Вероятно няма да пожънете големи успехи, защото се раздвоявате и все се колебаете, когато предстои да вземете решение. Това не е ден за големи събития.

 

СТРЕЛЕЦ

Нова идея

 

Вторник е сред ползотворните дни от този месец. Активирате се и ще свършите доста работа за кратко време. Причината е, че сте съсредоточени и организирани. Избягвайте излишните контакти. Промени могат да се окажат приятната изненада за деня. Ще сте зарадвани от нещо ново, нова идея, която ще реализирате по-нататък.

 

КОЗИРОГ

Рутина

 

Избягвайте да вземате решения, които касаят дългосрочното ви бъдеще. Днес си действайте по вече предприетите задачи и не правете голямо впечатление с това, което вършите. Подгответе плановете си до края на месеца и не бързайте да ги споделяте. Вечерта си легнете рано. Избягайте от излишните домашни спорове.

 

ВОДОЛЕЙ

Важни разговори

 

Възможно е да се срещнете с интересни хора. Хора, които могат да ви вдъхновят и окрилят с идеи. При всички положения този ден е наситен с разговори, които дори и да ви се струват изгубено време, всъщност са много ценно нещо за вас. Защото точно тези разговори ще си спомняте съвсем скоро, когато успехът настъпи.

 

РИБИ

Ползотворен ден

 

След като вече Меркурий е директен по своята орбита, нищо не ви спира да направите сериозен анализ на паричните си потоци, да стегнете разходите и да видите откъде можете да увеличите своите приходи. Денят е специфичен и доста конструктивен в сферата на финансите и материалното благополучие.

 

Хороскоп за родените на 16.05. – Честит рожден ден!

Не се страхувайте да правите промени и да посягате към ново начало в следващите дванайсет месеца. Определено можете да подобрите живота си и да го организирате така, както вие си го виждате в своето съзнание.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *