НовиниХороскоп

Вашият хороскоп за петък и почивните дни

В петък и събота трудно ще приемаме новостите, както и мненията на близките си, неделята обаче ще е наситена с позитивна енергия

 

В петък Луната е в Лъв, а квадратурата й с Уран прави така, че трудно да приемаме новаторските идеи и като цяло новостите около себе си. Важно е да приемем, че светът върви напред, а не назад, за да сме в час с всичко случващо се. В събота Луната преминава в Дева. Ще търсим кусурите на своите по-възрастни близки и ще се противопоставяме на техни порядки, но всъщност ако приемем съветите им, може би ще живеем по-лесно и в хармония с тях. В неделя Луната е в хармонични аспекти с Меркурий и Уран и поради това денят предстои да е благоприятен, вълнуващ и наситен с позитивна енергия. Усвоете я напълно и се подгответе за следващата работна седмица.


ОВЕН

Нагрубявате околните

 

26 май. Нямате волята да се противопоставите на обстоятелство, което ви потиска и не ви позволява да се развивате. Това е основният проблем за застоя ви към днешна дата. Трябва да намерите смелост и да кажете „не“ на всичко, което е в разрез с вашите разбирания.

27 май. В събота сте нервни и търсите начин как да си изкарате лошото настроение върху своите по-възрастни близки. Те ви дразнят със съветите, които ви дават, но всъщност ако се вслушате, няма да загубите.

28 май. Опитайте в неделя да се разхождате повече, да бъдете по-активни и през целия ден да вършите нещо ползотворно. Това е приятен ден за вас и вашето семейство. Можете да се извините, ако вчера сте нагрубили някого.


ТЕЛЕЦ

Позитивна неделя

 

26 май. Вероятно ще споделите на близките си вкъщи за проблем, който ви тревожи и търсите решение, но няма да намерите разбирането, което очаквате. Всъщност проблемът е прекалено голям само във вашето съзнание. Съвсем скоро ще го проумеете.

27 май. Ще се събудите в лошо настроение в събота сутринта, но разполагате с шанса да го подобрите и да прекарате деня си позитивно и щастливо. Просто не се вглеждайте в кусурите на своите близки, а ги приемете като част от техния и вашия живот.

28 май. В неделя ви чакат добри новини относно вашия личен живот. Нещо се отключва, нещо се променя така, както вие сте си го мечтали. Този позитивен ден е първият от поредицата такива. Насладете му се.


БЛИЗНАЦИ

Пазете се от конфликти

 

26 май. Днес сте общителни и търсите пътя към сърцата на всички около себе си. За съжаление обаче, ще попаднете на агресивни събеседници, чиято цел е чрез провокации да ви изкарат извън равновесие. Внимавайте какво ще си кажете взаимно.

27 май. Приемете мнението на вашите близки относно изкарването на почивните дни. Ако се противите, само ще нагорещите обстановката и ще създадете ситуация на конфликти, а не си заслужава.

28 май. В неделя се чувствате нервни, но една блага дума, която ще ви каже много близък човек, е причината да се усмихнете и оттам денят ви да стане прекрасен, позитивен и благоприятен. Колко малко му трябва на човек, за да промени мисленето си.


РАК

Месечен бюджет

 

26 май. Притеснява ви финансовото състояние на семейния бюджет в края на месеца. Имахте много харчения през май, които дойдоха както планирано, така и извънредно. Но ще си стъпите на краката, не бива да се притеснявате излишно.

27 май. В сутрешните часове на деня търсите причина да развалите настроението на цялото семейство с един каприз. По-добре преглътнете егото и позволете на съботата да развие своя позитивен и благоприятен характер.

28 май. В неделя се радвате на хармония, добри взаимоотношения, разбиране от страна на близките си. Разходете се или се срещнете с приятелско семейство на обяд. Ще ви зарадва приятна новина.


ЛЪВ

С ново мислене

 

26 май. Ще се убедите, че да сте в постоянно напрежение със заобикалящата ви среда е натоварващо най-малкото за самите вас. Това е и причината днес да гледате с други очи на живота около себе си – позитивно и без излишни предразсъдъци.

27 май. Пригответе се да разрешавате проблеми, които са възникнали с ваши близки хора. Притеснението е ненужно, ще се справите и изходът ще е благоприятен, а съботата ви – ползотворна.

28 май. В неделя сте заредени с позитивно настроение и денят ви ще бъде усмихнат, защото вие го правите такъв. Вече разбрахте ключа към хармонията във вашия свят – това да приемате другите и да не се сърдите, ако някой не приема вас.


ДЕВА

Дайте си почивка

 

26 май. Не изпитвайте притеснение, ако днес ви се наложи да отстоявате мнението си и да търсите разрешение по пътя на диалога. Няма нищо лошо в това, ако не всички хора мислят еднакво с вас. Важното е вие да докажете, че мислите правилно.

27 май. Почивните дни ви носят умора и отпадналост, която ще ви уплаши, защото симптомите са като при настинка. Не вземайте никакви лекарства, ако наистина не се наложи. Просто имате нужда от повече сън и почивка.

28 май. В неделя се чувствате по съвсем различен начин – отпочинали, пълни с енергия и добро настроение. Луната гостува в знака ви, възможно е да ви хрумне идея, която да реализирате в следващия един месец.


ВЕЗНИ

Проявете интерес

 

26 май. Не се притеснявайте да попитате, ако не разбирате нещо в работата си. Винаги има хора, на които можете да се доверите, защото са с повече знания и опит от вас. В това няма нищо лошо, а и ще ви предпази от евентуални грешки.

27 май. Проявете по-голям интерес към семейството и близките си. Попитайте ги за техните мисли и чувства в момента. Напоследък бяхте обсебени единствено от себе си и това изглежда егоистично от ваша страна.

28 май. Очаква ви хубава, позитивна и доста приятна неделя, в която ще имате време както за себе си, така и за своите близки. Не ви препоръчвам да се срещате с много хора. Сега имате нужда от усамотение.


СКОРПИОН

Разпуснете в неделя

 

26 май. Оказва се, че почивният ден по средата на седмицата си е оказал влиянието и днес имате да свършите прекалено много неща до края на работното време. Съсредоточете се, концентрирайте се. Чака ви много работа. Нямате възможност да се скатавате.

27 май. Някои от вас не успяха вчера да свършат ангажиментите си и ще се наложи днес до обяд да поработят. Но пък спокойствието на съботата е подчертано. От една страна, ще свършите работата си, от друга – ще сте доволни, че сте докарали всичко докрай.

28 май. В неделя се чувствате прекрасно. Можете да прекарате този почивен ден така, както на вас ви се иска. Вие диктувате правилата, вие вземате решенията. Срещнете се с приятели или роднини. Поговорете с тях и разпуснете.


СТРЕЛЕЦ

Важни хрумвания

 

26 май. Звучи нелогично, но вие чувствате умора от тази работна седмица. Причината е прекъсването й в средата заради празника. Някак се нарушава и ритъмът ви на работа и почивка, с който тялото ви е свикнало. Затова и днес се чувствате доста изморени.

27 май. В събота не пропускайте да се разходите с приятели на близко разстояние. Отворете картите и вижте за забележителност наоколо, която не сте посещавали. Сега е времето да отидете до там.

28 май. В неделя настроението ви е страхотно. Умората, която чувствахте наскоро, вече си е отишла. Днес сте жизнени, енергични и идейни. Хрумванията, които сега ви идват наум, са от огромно значение. Запомнете ги.


КОЗИРОГ

Помислете за себе си

 

26 май. Намирате се в период на ново начало, но някак подсъзнателно нещо ви възпира да действате и да го поставите ясно и категорично. Все искате да сте в угода на другите, въпреки че осъзнавате, че това сигурно руши вашето лично благо. Помислете за себе си.

27 май. В събота сутринта се наспете добре. Не бързайте заникъде. До обяд денят е лежерен, сякаш времето е спряло. Забързване и повече обстоятелства се стичат в следобеда, когато усещате, че живеете и че мисленето ви се променя към по-добро.

28 май. В неделя имате много неща за вършене от домашен характер. Организирайте деня така, че да ги свършите изцяло, а и да ви остане време за разходка с приятели. Едно пътуване на кратко разстояние ще ви дойде добре.


ВОДОЛЕЙ

Мислете позитивно

 

26 май. Не се ядосвайте, ако днес ви спънат някои пречки от чисто административен характер, когато трябва да свършите нещо важно. Съдбата иска да ви научи на повече търпение и внимание. Да преглеждате по два пъти документацията си, преди да я предадете за изпълнение.

27 май. Какво по-хубаво от това да прекарате почивните си дни със семейството и близките си хора? Днешният ден е наситен с позитивна енергия, но някой постоянно ще ви натриса черногледи мисли, с което може да развали настроението ви.

28 май. В неделя от голямо значение както за вас, така и за вашите близки, е положителното ви мислене. Успявате да преборите чуждата меланхолия, само като се усмихнете. Това е доста благоприятен ден. Насладете му се.


РИБИ

Петъчно напрежение

 

26 май. Напрежението в колектива, който работите, е основната причина за лошото ви настроение в петък. Нехармонично протичат разговорите ви с колегите. Не се получава да разрешите проблемите си, без да се скарате. Запазете самообладание, и този период ще премине.

27 май. В събота се чувствате уморени от напрежението през вчерашния ден. Имате нужда от емоционална почивка и разтуха. Излезте сред природата, независимо от прогнозата за времето. Все ще има слънчев прозорец измежду валежите.

28 май. В неделя се чувствате отлично. Проумели, че не бива да се ядосвате за неща, които не зависят от вас, вие вървите смело напред и градите основите на своето позитивно мислене. Това е особено хубав ден.


Хороскоп за родените на 26 май – Честит рожден ден!

Обърнете повече внимание на дома и семейството си в следващата една година. Близките ви ще са в крепко здраве, но материални проблеми ще ви накарат да отдавате повече време и внимание на тях.

 

Хороскоп за родените на 27 май – Честит рожден ден!

В следващата една година с блага дума и човешко отношение ще успеете да отворите много врати пред себе си. Очаква ви спокойствие и развитие на работното място, както и хармония в личния живот. Подгответе се за една доста радостна година.

 

Хороскоп за родените на 28 май – Честит рожден ден!

Ако склоните да заемете по-високия пост, който ще ви се предложи през новата година, ще успеете да увеличите и приходите си. Не се страхувайте да предприемете тази рискова стъпка, защото в крайна сметка тя ще се окаже печеливша. Не вярвайте на слухове.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *