Горнооряховските абитуриенти с лични послания от кмета

200 абитуриенти от четири училища в Горна Оряховица дефилираха на 24 май по червения килим. За да ги аплодират, на пл. „Георги Измирлиев“ се събраха много техни роднини, близки и приятели.

По традиция всички абитуриенти получиха лично послание от кмета на общината инж. Добромир Добрев. „С това, което вече знаеш от учителите и от семейството си, ще се опитваш да превръщаш препятствията в решения и поуки. Оттук насетне започва истинският път! В него отговорността за делата ти е твоя. Постъпвай честно и бъди добър човек“, се казва в посланието на градоначалника към зрелостниците.

Празничното настроение с младите хора споделиха и заместник-кметовете Николай Георгиев, инж. Деница Коева, Григор Минков и секретарят на общината Анелия Димитрова.

С красиви рокли и костюми първи по червения килим преминаха зрелостниците на випуск 2023 от СУ „Вичо Грънчаров“, следвани от момчетата и момичетата на СУ „Георги Измирлиев“, ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“ и ПГЛПИ „Атанас Буров“.

След дефилето на абитуриентите последва не по-малко пъстро шествие на автомобили, с които младежите потеглиха към местата за среднощните партита.

Във втората празнична вечер по червения килим преминаха зрелостниците на ПГХТ „Проф. д-р Асен Златаров“ и ПТГ „Васил Левски“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *