Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

В ход е ремонт на педиатрията в областната болница, дарители могат да подкрепят каузата

С ПЪЛНА СИЛА ТЕЧЕ РЕНОВИРАНЕТО НА ОТДЕЛЕНИЕТО ПО ПЕДИАТРИЯ НА МОБАЛ „Д-Р СТЕФАН ЧЕРКЕЗОВ“ ПО ПРОЕКТ „СВЕТУЛКА“

Инициативата е дело на фондациите „За Доброто“ и „Америка за България“ и Ротари клуб – Велико Търново. Обновяването на структурата възлиза на над 400 000 лв. и ще осигури комфортна и модерна лечебна база за малчуганите, нуждаещи се от хоспитализация.

В момента строително-монтажните дейности са ориентирани към преустройство на помещенията, подмяна на електрическата мрежа и ВиК системата, смяна на настилките и дограмите, монтиране на нови климатична и парна инсталация.

Ротари клуб – Велико Търново, привлече като съмишленици и дарители големи компании и дружества като „Икеа”, търговска верига „Зора”, „Корадо” – Стражица, „Алумина елит“ и „Палком“.

С щедри дарения се включиха членове на Ротаракт клуб – Велико Търново, Сателитен Ротари клуб – Павликени, представители на бизнеса и граждани.

„За да успеем с цялостната реализация на нашата благородна кауза, призоваваме всички жители на областта, организации, фирми и институции и цялото общество – подкрепете ни, за да преобразим нашето детско отделение! Да създадем заедно и с общи усилия пространство в областната болница, което предлага не само медицинска грижа, но и уют и радост на децата, които търсят лечение там!“, споделиха от организацията.

Дарения могат да се правят по следната сметка на Ротари клуб Велико Търново: IBAN: BG47FINV91501017353128 , BIC: FINVBGSF, банка: „Първа инвестиционна банк“а АД (First Investment Bank); основание: детско отделение.

Сума може да бъде предоставена и пряко чрез контакт с членове на организацията – Николай Тончев – 0899 905 913, Станислав Стоянов – 0898 642 851, и Валентин Михайлов – 0887 237 473.

One thought on “В ход е ремонт на педиатрията в областната болница, дарители могат да подкрепят каузата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *