НовиниСпорт

Емануел Луканов: „Аз не съм по обещанията, по-скоро съм по действията и фактите!“

„Добре се получи, доволен съм! Вчера разбрахме, че ще играем в Първа лига, днес го затвърдихме с един хубав празник. Вече се диша по-спокойно, затворихме мача идеално през второто полувреме. Още първото полувреме имахме възможности да поведем, не успяхме, но излязохме балансирано и си използвахме много търпеливо моментите. Беше въпрос на време да падне първият гол, оттам-нататък всичко беше по нанадолнище. 3:0 пред наша публика, получи се хубав празник“, коментира след победата с 3:0 над „Спартак“ /Плевен/ старши треньорът на „Етър ВТ“ Емануел Луканов.

„Благодарности за момчетата, те са главните виновници за този успех! Тази прекрасна публика нека в „А“ група да е много по-многобройна. Благодарности и на нея, бях им обещал, че ще изпеем две песни заедно и спазих обещанието си.

Има фенове, които наистина много-много държат на отбора и го подкрепят. Всъщност аз съм един от тях, от 1984 г. съм там в агитката, някои са по-млади и не знаят това, но аз съм един от тях. Аз съм фен на „Етър“ и през всичките години съм го подкрепял.

Поздравления за целия град, за цялата община, мисля, че заслужават „А“ група! Дано представянето ни там бъде също така подобаващо, както беше във втория ешелон. Нека „Етър“ се утвърди и в елита и да няма сътресения.

Днес пуснах в игра едно младо момче от школата, не пуснах повече, защото утре имат мач с „Етър-2“. Срещу „Ботев-2“ и „Литекс“ ще дадем шанс и на други юноши, които наистина заслужават да направят дебют за клуба в професионалния футбол.

Какво обещавам занапред ли? Аз не съм по обещанията, по-скоро съм по действията и фактите!“, каза още Емануел Луканов.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *