Водещи новиниПриложение Полски Тръмбеш

Голям наплив за минералните бани в П. Тръмбеш и Обединение

Минералните бани в Полски Тръмбеш и Обединение работят от месец и за тях има голям наплив от хора

Къпалните в общинския център се намират в промишлената зона и пред тях има параклис, а вече и машини за кафе и закуски. Те са отворени от 9 до 18 часа, но през лятото има вероятност за работят и до по-късно. Цената е 5 лева, а за тази сума можеш да ползваш водата колкото искаш, но ако излезеш, после трябва да си купиш билетче втори път. В къпалните, които са мъжка и женска, се влиза задължително с бански костюм. За посетителите има медицинска сестра и уредници, които помагат на хората, телефонът за информация е 0885 69 22 48.

Баните  (къпалните) в Обединение се намират в края на селото в зоната на стария комплекс, който не работи. Тук цената на билета също е 5 лева, а работното време отново е от 9 до 18 часа.

И двата комплекса са собственост на община Полски Тръмбеш. За съжаление нямат леглова база, но въпреки това имат много клиенти, които идват през лятото от цялата страна. Минералната вода е подходяща за всички видове ставни заболявания.

6 thoughts on “Голям наплив за минералните бани в П. Тръмбеш и Обединение

 • Това е много позитивно, дано и други минерални извори започнат да работят и се разширят . Имаме всички дадености, но не ги използваме. Само по Татово време се мислеше за всичко. Хората бяха щастливи и спокойни.

  Отговор
  • Няма транспорт до тези бани .Не се мисли за хората.

   Отговор
   • Страхотна статия, явно автора е начинаещ, “къпалните” може да вика на селския си колзет. Нищо за свойствата на водата, местонахождението и значението!

   • Пиши и ще те взема

 • Хигиената е най- важното нещо. Иначе от полезни могат да се окажат вредни.

  Отговор
 • Водата е много гореща-45 градуса.Трябва да се стои 10 мин.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *