Хороскоп

Вашият хороскоп за 21 юни, сряда

Луната е в Лъв, а точно в 17.57 часа настъпва астрономическото лято с навлизането на Слънцето в Рак. Денят е зареден с енергия, радостни чувства. Бъдете ведри, усмихнати. Изпълнете съзнанието си с надежда. Този ден е зареждащ.


ОВЕН

Приемете неизбежното

 

В момента в главите ви бушува хаос. Пролетта, чийто сезон олицетворявате вие, си отива, за да дойде на нейно място лятото. Това няма да ви засенчи или да промени нагласата на хората към вас по някакъв начин. Приемете цикличността на времето. Не можете да го спрете. Прегърнете положителното.


ТЕЛЕЦ

Време за осъзнаване

 

Своеволията, които проявявате ден след ден, вече са напът да изградят сериозна стена между вас и хората наоколо. Все обвинявате другите за собствените си състояния на душевен дискомфорт. Е, време е да погледнете и от различна гледна точка. Може би самите вие си ги причинявате със своите мисли и действия.


БЛИЗНАЦИ

Вярвайте в успеха

 

За да изживеете един наистина благоприятен и пълноценен ден, първото нещо, след като станете от леглото, е да си пожелаете успех. Мотивацията и вярата в успеха днес е от особено голямо значение за реализацията ви. И въпреки че денят е доста нервен и натоварен емоционално, той ви отключва нови врати за реализация.


РАК

Компромиси

 

Сряда се оказва един доста успешен ден, защото ви помага да реализирате доста от своите идеи и да свършите набелязана работа. Често обаче това е свързано с хиляди компромиси и огромно количество излишно напрежение. Не всичко тече по мед и масло днес, така че не се ядосвайте излишно.


ЛЪВ

Уморени и нервни

 

В сряда сте повече от отговорни за всичко, с което сте се захванали. Държите под око всеки детайл, но тази педантичност ви коства и доста енергия. Това е причината в следобеда да се чувствате изтощени и уморени, нервни и гневни на колегите си, които така и не ви помогнаха с нищо.


ДЕВА

Без бизнес дела

 

В сряда е по-добре да потискате желанието си за промени, защото то ще ви докара сигурен провал с начинанията, започнати днес. Избягвайте разговорите по бизнес. В момента не разсъждавате правилно. Късметът ви е в личен план. Усамотете се с половинката и изяснете проблеми, които ви тормозят от дълго време.


ВЕЗНИ

Не сте активни

 

Имате нужда от спокойствие през този ден. В сутрешните часове пускате в сила своя изявен магнетизъм, но не ви се общува, не ви се говори и обсъжда каквото и да било. Работете по рутинните си ангажименти и не се насилвайте да поемате нови инициативи. Скоро желанието ви за промени ще бъде възобновено.


СКОРПИОН

Бъдете сдържани

 

Денят при мнозина осигурява доста полезни контакти, които трябва да използвате максимално за своето професионално бъдеще. Бъдете усмихнати и дружелюбни, въпреки че ви е трудно. В сутрешните часове разполагате с шанса да договорите добри условия за своя бизнес, стига отново да сте сдържани и емоционално спокойни.


СТРЕЛЕЦ

Не ви разбират

 

В опитите си да бъдете по-интересни със закачливи речи спрямо колегите и хората, с които работите, ще ударите на камък. Днес малцина притежават чувство за хумор, равносилно на вашето. Трудно ще ви разбират, а по-скоро ще приемат вашето отношение като опит за подигравка.


КОЗИРОГ

Не ви подкрепят

 

Тази седмица ви изненадва с различни предложения, не всички от тях обаче благоприятни и добри за вашето развитие. Не спирайте да се надявате и да опитвате да реализирате идеите си. Имате нужда от повече подкрепа, която ще получите след няколко дни. Днес никой не застава зад гърба ви.


ВОДОЛЕЙ

Избегнете съветите

 

В сряда, за да се предпазите от евентуални загуби и спекулативни сделки, трябва да мислите трезво и да разсъждавате самостоятелно, вместо да се допитвате до различни съветници. Те така или иначе ще се окажат хора, които искат да ви измамят. Денят е хубав за равносметка, но и за внимателни действия.


РИБИ

Преценете контактите

 

Първият летен ден ви пали по една нова идея в делови план, като ви предлага условия за бърза реализация и достигане на желани постижения. Разбира се, и вас ще посъветвам да сте внимателни и една идея по-мнителни към хората, които ви дават съвети. Мнозина от тях не са настроени искрено. Следобед не предприемайте нищо.


Хороскоп за родените на 21.06. – Честит рожден ден!

През следващата една година се опитайте да овладеете огромното си желание да правите промяна след промяна, реформа след реформа. Давайте го по-тихичко и предпазливо и тази тактика ще ви предпази от много грешки. Годината е щедра на успехи, но за целта вие трябва сте последователни и упорити.

 

Тодор Емилов-Тео

One thought on “Вашият хороскоп за 21 юни, сряда

  • Всяка сутрин си прочитам хороскопа на вашия вестник. Много е зареждащ. А покрай него прочитам и разни други интересни статии на страницата ви. Любим вестник, любима страница!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *