Горещи новиниОбщество

Севил Даудова и Християн Йорданов са победителите в тазгодишната надпревара „Мис и Мистър Бал 2023 – Великотърновска област“

В конкурса на вестник „Борба“ се включиха 13 момичета и 6 момчета, поделиха си над 9000 гласа

 

За втора поредна година вестник „Борба“ организира онлайн конкурс за най-атрактивните и запомнящи се абитуриенти от областта. Гласуването започна на 19 юни и приключи точно в 12:00 ч. на 26 юни.

Надпреварата при младите дами премина много оспорвано, но въпреки това Севил Даудова от Велико Търново победи с около 200 гласа разлика Мелиса Ахмедова от село Драгижево / 1157 срещу 911 гласа/. На трето място се нареди горнооряховчанката Габриела Йорданова.

При младежите от самото начало поведе Християн Йорданов от Горна Оряховица, който е и крайният победител с 797 гласа. На второ място се класира Йордан Йорданов от Дебелец. Третото място е за Теодор Попов от Горна Оряховица.

 

Гласуването, което се проведе във Фейсбук страницата на вестник „Борба“, премина при голям интерес. Красивите участници получиха общо над 9000 одобрения и десетки окуражаващи коментари.
В някой от следващите си броеве „Борба“ ще направи специални представяния на новите Мис и Мистър Бал 2023 – Великотърновска област.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *