Спорт

1250 лева разпределят на футболен турнир в Горна Оряховица

10 мъжки и 3 женски отбора ще участват в четиридневния турнир за Купата на кмета на община Горна Оряховица. Надпреварата за отбори, излъчени от трудови колективи, започна вчера и ще продължи до 9 юли на изкуствено игрище над стадион „Локомотив“. Турнирът се провежда съвместно от Община Горна Оряховица и Зонален съвет на БФС Велико Търново в две фази – групова и финална.

Турнирът беше открит на 6 юли (четвъртък) от 18.45 ч. От 19.00 ч. започна демонстративен мач между женските отбори „Светкавица“ и „Гръмотевица“. Другият демонстративен мач между женските отбори ще се състои на 7 юли (петък) от 19.00 ч., когато на терена ще излязат един срещу друг отборите на „Гръмотевица“ и „БДЖ – ППП“ – Горна Оряховица.

Мъжките отбори са разпределени в две групи по 5 тима. Полуфиналните срещи ще се играят на 9 юли (неделя) от 10.00 ч. и от 11.00 ч. Мачът за IIIIV място ще започне от 20.00 ч., а финалът е от 21.00 ч.

Класиралите се на първо, второ и трето място отбори получават купи и парична награда: за първо място 700 лв., второ – 350 лв. и трето – 200 лв. Предвидени са също и индивидуални награди за най-добър вратар и голмайстор на турнира.

Срещите от футболния турнир ще се предават онлайн във Фейсбук страницата на Община Горна Оряховица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *