Спорт

„Етър ВТ“ излиза без преотстъпените срещу „Лудогорец“ в Разград

Изтече наказанието на Денислав Ангелов

 

„Етър ВТ“ няма да може да разчита за мача на тримата футболисти, преотстъпени от „Лудогорец“ за един сезон за директния мач между двата отбора в Разград.

Гостуване на 12-кратния пореден шампион във втория кръг на efbet Лига е в събота в Разград от 21:30 часа.

В групата на „виолетовите“ няма да са юношите на „орлите“ – Владислав Найденов, Илкер Будинов и Дамян Христов, по силата на споразумението между двата клуба. Контузия в предишния мач пък получи защитникът Георги Александров, но вече тренира и ще бъде в групата. Изтече наказанието на нападателя Денислав Ангелов и той е на линия за утрешния мач.

„Виолетовите“ нямат никакво намерение да свалят гарда и колкото и да е трудно, ще търсят добър изход, увери старши треньорът Емануел Луканов. „Лудогорец“ разполага с много футболисти, има възможност да прави ротации. Всички са много добри играчи, с висока индивидуална класа. Мачът със сигурност няма да е от лесните. Но невъзможни неща няма – ФК „Крумовград“ го показа, макар и с уникален късмет. И наполовината от този късмет да имаме, пак ще е добре. Отиваме в Разград и играем. Със сигурност няма да се надиграваме, ще си изчакваме моментите без никакво притеснение, надявам се да ги имаме“, коментира Луканов. Международният рефер Волен Чинков ще ръководи мача между “орлите” и “болярите”. Асистенти са му Иво Колев и Мирослав Иванов, ВАР-съдии – Драгомир Драганов и Димо Вълчев, а съдийски наблюдател – Цветан Кръстев от Варна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *