ЕленаОбщество

„Дългучите“ спечелиха открития турнир по плажен волейбол в Елена

На 19 и 20 август т.г. на игрището до градския басейн в Елена се проведе открит турнир по плажен волейбол. В него се съревноваваха 4 отбора с по трима състезатели.

Тимовете играха по схема „всеки срещу всеки“, като финалът бе между най-добрите в групата – „Матрицата“ срещу „Дългучите“. На четвърто място се класира отборът на „Килъжевци Юнайтед“, а на трето – „Еrror”.

В неделния ден финалистите се изправиха помежду си в оспорван двубой, завършил в полза на „Дългучите“, които станаха шампиони, след като взеха два последователни гейма с 25:23 и 27:25.

Кметът на община Елена инж. Дилян Млъзев поздрави състезателите за това, че след близо 10 години отсъствие отново има желаещи, които да се включат с ентусиазъм в подобни спортни прояви през летния сезон. Той връчи купи и парични награди на призьорите.

Арбитър бе Антон Антонов, който взе грамота „Най-справедлив съдия“, а домакинът – г-н Симеон Савов, получи благодарствен адрес за съдействието и подкрепата при провеждането на спортни събития в общината.

И състезателите, и публиката се разделиха с добри впечатления от плажния турнир и с очакване на следващите, есенни прояви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *