ПолитикаПолски ТръмбешПриложение Полски Тръмбеш

Кметовете в края на мандата – Обединение

Христо Ганев: Две оръдия пазят Обединение, поддържаме 30 км улици в селото

„С идването ми като кмет цяла зима и пролет работихме по почистването на гробищния парк, който бе обрасъл в храсти и друга растителност. През пролетта направихме озеленяване на центъра със 150 смарагдови туи и 50 рози, беше обновена детската площадка и направихме изцяло нова. По моя молба до Министерство на отбраната докарахме 2 оръдия, които позиционирахме в центъра и са голяма атракция за преминаващите. Всяка година през есента почистваме от растителност уличната мрежа, която е 30 км. 104 улици са с изцяло нови 340 улични лампи и сменени с лед крушки, които са изключително икономични.

Сградата на кметството бе изцяло обновена с нова дограма, врати, лед осветление, боядисване на стълбищата, окачени тавани и напълно обновена стая, в която кварталният полицай приема съселяните. В минералните бани се направиха много промени, има изградена навесна система, под която хората при валежи се подслоняват, нови шезлонги и чадъри, хигиената е на много високо ниво, което се оценява от посетителите.

С много труд националният събор „Авлига пее“ вече е много известен. Всяка година посетителите и участниците надхвърлят 2000 души, в Ютуб направихме филм за селото и творчеството на Мита Стойчева. Изградихме много улици и продължаваме с това. Престъпността вече я няма поради усилената работа между местната власт и полицията, където работят много добри професионалисти, за което съм им много благодарен.

Имам камион, с който помагам на хората в селото за техните нужди и нуждите на кметството.

Какво не можах да свърша? Рехабилитацията на църквата в махалата Тенча „Св. Архангел Михаил“ и обновлението на летния кинотеатър и още няколко улици. Независимо от това съм щастлив от стореното и се гордея и със семейството, където по време на първия ми мандат се роди синът ни Калоян, а преди бяхме дарени и с Камелия. Винаги редом до мен е съпругата ми Петя.“

Христо Ганев

Кмет на Обединение

Сн. личен архив

One thought on “Кметовете в края на мандата – Обединение

  • Хвала и успех на хора като теб! Напред и само напред!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *