ПолитикаПолски ТръмбешПриложение Полски Тръмбеш

Кметовете в края на мандата – Масларево

Виолетка Йорданова: Успешно реализирана кауза в Масларево за ремонт на покрива на закритото училище

„Едно от най-важните неща през моя първи мандат е успешно реализираната кауза за ремонт на покрива на закритото училище „Св. св. Кирил и Методий”. С помощта на доброволци и на Общината дърветата в двора бяха премахнати.

Преди четири години приех предизвикателството да бъда кмет на Масларево. Сега дойде време за равносметка за свършеното досега. Предизвикателствата, с които се сблъсках, не бяха едно и две, но в резултат на усилията и пълната подкрепа на Община Полски Тръмбеш селото върви напред.

Изградена е детска площадка от дарение на г-жа Весела Лечева на стойност 5000 лв. през 2021 г. Пак с нейна помощ в селото поставихме и надпис на Масларево с букви. Асфалтирахме улици с лоша пътна инфраструктура. Бе направена подмяна на цялото улично осветление.

Извърши се закриване на незаконните сметища, със закупения клонорез се почистиха по-бързо и качествено обрасли улици и целия гробищен парк. А благодарение на дробилката, която ни предоставя Общината, се надробяват всички клони. Бяха поставени допълнителни контейнери за битови отпадъци. Спечелен е проект по национална кампания „За чиста околна среда -2023 г.“ на стойност 15 000 лв.“

Виолетка Йорданова

Кмет на Масларево

Сн. личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *