ОбществоПолски ТръмбешПриложение Полски Тръмбеш

Младоженец взе булката си с камион „Волво”

Йорданка и Иван Николови сключиха църковен брак в Страхилово

 

МЛАДОЖЕНЕЦ ВЗЕ БУЛКАТА СИ С ОГРОМЕН КАМИОН на фирма „Агроком”, където работи. Така Иван Николов изненада бъдещата си невеста Йорданка в Полски Тръмбеш рано сутринта в събота. Нестандартната атрактивна „каляска” пък събра погледите на жителите на града пред механа „При Божека” в общинския център.

После Йорданка и Иван сключиха граждански брак в Общината и църковен в Страхилово, където живеят. Така семейство Николови и техните гости на сватбения ден имаха незабравими преживявания в родния край, където сватба не е имало от години. Кумуваха Деница Ганчева и Пламен Василев – Божека, в чиято механа бе и сватбената почерпка. Същия ден Страхилово празнува летния си Празник на царевицата, където пяха над 430 самодейци и групи от областта и опитаха от местния булгур. На хорото се хвана и булката Йорданка и донесе още емоции за всички присъстващи.

Другата изненада за Йорданка е едно детенце от нейната група в градината, което поднася специален букет за булката, а жестът е просълзил учителката. Изненадите обаче не свършват със сватбата, защото на другия ден всички заминават на меден месец на родното Черноморие.

ЙОРДАНКА Е УЧИТЕЛКА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА В ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ „ДЕТСКИ СВЯТ”. Иван работи като шофьор на камион във фирма „Агроком“ ЕООД и е решил да ползва машината за сватбена атракция. Двамата са заедно от 6 години и са решили да се оженят там, където живеят. Тяхната сватба бе последната за летния сезон тази година, но не и първата атрактивна в Полски Тръмбеш. Преди време пожарникар взе бъдещата си булка с пожарна кола, друг мераклия се появи с трактор, а трета двойка се ожени в двора на Историческия музей в града.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *